додому Новини Культура Євген Клопотенко на Черкащині пив козиний кисляк і впіймав коропа

Євген Клопотенко на Черкащині пив козиний кисляк і впіймав коропа

0

Відомий український шеф-кухар і ресторатор Євген Клопотенко побував із експедицією на Черкащині. Про це він розповів на своєму Фейсбук.

Відвідав Моринці, Холодний Яр і Музей Симиренків у Млієві.

“Мій предок, засновник роду Клопіт, жив у козацькому селищі Скаливатка. І це, скоріш за все, означає, що у мені тече козацька кров” – пише Клопотенко у Фейсбук.

У пості Клопотенка багато про місцеві страви:

“Капусняк. Шпачки. Козиний кисляк. Цибуляники. Квашений виноград. Хліб на хмелю. Кандьор. Гриби-пдвишні. Гречаники. Кровʼянка. Кожна експедиція ні на що не схожа. Але об’єднує завжди одне — люди. Черкащина — це як Полісся і степ зустрілися в одному місці — це вау. Це краш, це слей” – підсумував шеф-кухар.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
Рейтинг статті
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
wpDiscuz
0
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x
Exit mobile version