додому Новини Черкащина «Єдиний шанс – операція» – черкащанин потребує допомоги небайдужих

«Єдиний шанс – операція» – черкащанин потребує допомоги небайдужих

0
Лещенко допомога

Допомоги з лікуванням потребує черкащанин Володимир Лещенко. У чоловіка рак підшлункової залози. Єдиний його шанс на життя без мук – операція. Однак родина не має достатньої суми. Про це сайту vikka.ua повідомили рідні чоловіка.

Лещенку Володимиру Пилиповичу 70 років, його діагноз – рак підшлункової залози.

«Спочатку дідусь пожовтів, ми думали камені, але аналізи і комп’ютерна томографія показала рак. Зверталися в черкаський онкодиспансер, на жаль, вони не можуть нічим допомогти, таких операцій не роблять, відправили в національний інститут хірургії і трансплаттаціі імені О.О. Шалімова, його відразу поклали і поставили тимчасовий стент, щоб був відтік жовчі, але пішла сильна інтоксикація і печінка відмовляла» – розповідає його онука Вікторія Лисогор.

Лещенко допомога

Врятувати його може тільки операція з видалення частини органів.

«Якщо є шанс на життя, ми будемо його використовувати. Через два тижні потрібно вирізати частину жовчного, частину дванадцятипалої кишки та шлунка, після чого є шанс на життя. Якщо нічого не робити, це життя в муках від кількох місяців до року. 3,5 тисяч доларів операція, день перебування 1000 гривень, перебування після операції два тижні, це ще 1000 доларів , і я впевнена ще ліки і таблетки, не враховуючи реабілітацію і подальше життя. Просимо небайдужих допомогти нам» – пише в редакцію Вікторія.

Номер банківської карти:

4149 4991 4814 8438 Лисогор Вікторія Вадимівна

Як повідомляла vikka.ua, на ремонті черкаських доріг вкрали мільйон (відео). 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version