Новини"Якби не війна": до Черкас привезли відому фотовиставку

"Якби не війна": до Черкас привезли відому фотовиставку

-

- Advertisment -

У Черкаському обласному художньому музеї презентували фотовиставку "Якби не війна". Це соціальний проект українських волонтерів, у якому вони передали особисті історії 122-х захисників України. Серед них є і черкащани. Історії війни, кохання, самовідданих вчинків, які втілилися у погляди та кадри, бачив кореспондент сайту vikka.ua.

Організатори розбили експозицію на кілька тематичних блоків: "Кохання і війна", "Героїчні мами", "Жінки на війні", "Війна – це тимчасово. Професії", "Я – є", "Загиблі герої", "Незламні. Нескорені. Невідомі", "Легіонери".

Виставку створили дівчата-волонтери Київського Центрального Військового госпіталя Юлія Волкова, Тетяна Грубенюк, Олена Бєлячкова, Марина Соколова, Євгенія Барилко та Олена Мерко. Світлини їх проекту розповіли про те, як змінилося життя звичайних людей, що стали воїнами. А також про те, як війна стала частиною долі їх матерів та коханих.

"До фотовиставки увійшли світлини шістьох черкащан. Серед них старшина Ірина Гаркавенко, яка в АТО має позивний "Марго", та загиблий герой Андрій Терещенко, – повідомила Юлія Волкова.

Черкащанка Ірина Гаркавенко

Історію свого знайомства з черкащанином Ігорем Довбушем вона розповіла під час презентації фотовиставки. Сказала, що коли вперше зустріла атовця, то не впізнала його.

Ігор Довбуш із сином

"Я до цього бачила Ігоря на фото тих часів, коли він ще був у АТО. Ті картинки дуже відрізнялися від того, яким побачила його у звичайному житті", – зазначила волонтер.

Фотовиставка була створена на початку грудня 2016 року. Волонтери вже познайомили зі своїм проектом Київ, Харків, Полтаву, Вінницю та інші міста України.  

Як повідомляв сайт vikka.ua, столичні волонтери влаштовують вистави для вихованців дитячих установ Черкащини.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині все ще можливі заморозки – Гідрометцентр 

Погоду у місті Черкаси та області формує Скандинавський циклон. Прохолодна температура ще затримається на території регіону, можливі заморозки. Пише...

«Живемо пам’яттю про своїх дітей»: фотовиставку «МА-ТИ» представили у Черкасах (ВІДЕО)

У Черкасах відкрили фотовиставку «МА-ТИ». На світлинах зображені матері загиблих воїнів Черкащини. Інформує власкор ВІККА. МАРИНА ГАРКАВА, ЗАСТУПНИЦЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x