НовиниОсвітаЯк вчать у нас: Педан інспектував черкаський виш (ВІДЕО)

Як вчать у нас: Педан інспектував черкаський виш (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Черкаські студенти-рятувальники стали учасниками зйомок програми з українським телеведучим Олександром Педаном. Про це повідомляє власний кореспондент ВІККА.

«УніверCheck» – це проект про українські виші. Педан разом із донькою Лєрою їздять містами України і досліджують рівень навчання. Де можна погуляти студентам, який стан гуртожитків – на ці та інші питання шоумен намагався знайти відповіді і в черкаському навчальному закладі. Він перевіряв як вчать рятувальників.

Олександр Педан Черкаси

«Ми показуємо в проекті рівень навчання, скільки це коштує, умови проживання, харчування. Нам все це розповідають студенти, які є в нас гідами, тому ми намагаємося надати якомога більше об’єктивної інформації. Власне для студентів такий правильний день відкритих дверей під мікроскопом», – розповів ведучий проекту Олександр Педан.

Зйомки одного вишу тривають всього декілька днів. Педан зазначив, що для українців цей проект дуже важливий. Так студентам буде легше обрати заклад.

«Дуже багато тимчасово переселених осіб. Абітурієнти готувалися поступати в Харкові, Миколаєві, може в Херсоні і змушені були переїхати і тепер взагалі не знають про університети в тих регіонах. Ну і ми в цьому плані їм дуже допомогли», – розповів Олександр Педан.

За словами начальника факультету, для зйомок показували ті тренування, які студенти проходять кожен день. Тому готуватися не було потреби.

Начальник факультету оперативно-рятувальних сил Ігор Маладика розповів: «До цих зйомок ми не готувалися, оскільки з курсантами нашого інституту постійно проводяться практичні заняття, де курсанти відпрацьовують свої вміння і навички по гасінню пожеж та ліквідації надзвичаних ситуацій»

Український телеведучий зізнався, що підготовка студентів закладу приємно вразила його. Тому впевнений, що з такими майбутніми рятувальниками нічого не страшно.

Читайте також:

Черкащанин заспівав про путіна і мізки росіян (ВІДЕО)

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Депутати облради висадили у черкаському санаторії магнолії, сакури і лаванду (ВІДЕО)

Депутати Черкаської обласної ради відвідали дитячий санаторій «Сосновий бір», щоб висадити на території закладу екзотичні рослини. Повідомляє власкор ВІККА. Директор...

У Смілі рахують збитки від обстрілу та починають ремонтні роботи

У місті Сміла на Черкащині триває ліквідація наслідків російської атаки. Про це пише начальник Черкаської ОВА Ігор Табурець. Залучена районна...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x