НовиниЧеркащинаЯк у Черкасах відзначатимуть День захисника України та День...

Як у Черкасах відзначатимуть День захисника України та День козацтва (ПРОГРАМА ЗАХОДІВ)

-

- Advertisment -

На День захисника України, Покрови Пресвятої Богородиці та День Українського козацтва у Черкасах 13-14 жовтня відбудеться святкування. Про це повідомляє прес-служба Черкаської міської ради.

Святкова програма:

13 жовтня у Міському будинку культури ім.Івана Кулика о 12 год Фестиваль – конкурс патріотичної пісні та церемонія нагородження учасників АТО, військовослужбовців, активістів волонтерського руху, юних патріотів.

14 жовтня о 11-00 у сквері "Соборний" (біля пам"ятного знаку загиблим в АТО військовим) відбудеться молебень та покладання квітів (збір о 10-45).

Після цього, усі присутні переїжджають до Святотроїцької церкви, де відбудеться покладання квітів до меморіалів загиблих Героїв.

14 жовтня у сквері за будівлею ОДА (у разі погіршення погодних умов захід буде проведено в міському Будинку культури ім. Івана Кулика):

о 12 год концертна програма колективів ЦДЮТ та Черкаської дитячої школи мистецтв "Козацькому роду нема переводу";

о 12 год пленер юних художників "Козацькому роду нема переводу" за участю учнів Черкаської дитячої художньої школи ім. Данила Нарбута.

14 жовтня у Міському будинку культури ім.Івана Кулика о 14 год Гала-концерт  переможців та учасників фестивалю – конкурсу патріотичної пісні.

18 жовтня у Обласній бібліотеці для юнацтва ім.Василя Симоненка о 13 год Благодійний проект-аукціон кращих робіт міського конкурсу "І оживає дух козацький". Виручені кошти передадуть до Черкаського обласного онкологічного диспансеру на лікування онкохворих дітей.

Цього дня вулиця Хрещатик перетвориться на справжнє козацько-військове містечко. На черкащан чекають тематичні інтерактивні локації, виставки військового обладнання, військової та спеціальної техніки та інших транспортних засобів, майстер-класи, тренування з отриманням спеціальних навиків курсантів інституту пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля, студентів Черкаського національного університету ім.Б.Хмельницького та інших навчальних закладів, представників міськрайонного управління ДСНС України в Черкаській області, спортивних організацій міста по вул. Хрещатик.

Усі бажаючі зможуть почастуватись козацьким кулешом, борщем, узваром, та зігрітись гарячим чаєм.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах проведуть змагання та чемпіонати до Дня захисника України.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкасець постане перед судом за неправдиве повідомлення про підготовку вибуху

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно 65-річного черкасця за фактом надання завідомо неправдивої інформації про підготовку вибуху в...

Черкащан попереджають про пориви вітру

Протягом найближчої доби на Черкащині очікується сильний вітер. Про це повідомляє Черкаський обласний центр з гідрометеорології. У Черкаській області та...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x