додому Новини Черкаси Як у Черкасах готують бійців територіальної оборони (ФОТО, ВІДЕО)

Як у Черкасах готують бійців територіальної оборони (ФОТО, ВІДЕО)

0

Боєць із позивним «Крафт» проводить тренувальні заняття для черкаських тероборонців. Аби гідно протистояти російським окупантам, заняття максимально наближені до бойових.

Бійці відпрацьовують тактику ведення бою, вчаться евакуйовувати пораненого. В черкаській ТРО зібралися люди різних професій, різного віку, але на полі бою вони прагнуть стати єдиним організмом.

Позивний «Вусач»:

«Коли мова йде про злагоджені дії, всі ці чинники мають бути невільовані. Всі цікаві, всі неординарні. І сподіваюсь ми досягнемо того, заради чого ми тут зібралися»

Боєць «Крафт» прийшов до черкаської терооборони 25 лютого, як тільки перевіз родину у безпечне місце. Він має власний бізнес. Але зараз займається тим, що тренує бійців. Намагається донести до них: на війні не існує дрібниць. Щось не врахували і розплатитися можна власним життям. А іще «Крафт» пишається українцями

Позивний «Крафт»

«Те, що вони зробили, вони нас сильно сплотили, ми стали єдиним кулаком, який зараз не можливо розбити»

На відміну від командування армії окупанта, для українських командирів життя наших бійців має велику цінність. Тому під час тренувань багато уваги приділяють евакуації пораненого з поля бою та наданню йому першої медичної допомоги.

Настя до війни працювала у лікарні. Нині свої медичні знання передає бійцям черкаської територіальної оборони. Демонструє нам вміст аптечки.

Анастасія, бойовий медик

“Бинт, обов’язково рукавички,пластир, маркер, ножниці тактичні, якими можна розрізати одяг, берці, шлейки від РПС”

Вміння рити окопи також врятує життя, якщо, звичайно не буде прямого влучання.

І так щодня, до самої Перемоги

YouTube video player

Читайте також:

Черкаський ТЦК: чоловіки-переселенці мають стати на військовий облік

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version