додому Новини Черкащина Як смачно подати сало до борщу: рецепт безпрограшної закуски

Як смачно подати сало до борщу: рецепт безпрограшної закуски

0
сало

Борщ із салом – це завжди безпрограшний варіант. Та якщо хочеться подати сало якось небанально, або приготувати цікаву закуску для гостей, то рулет – саме те, що треба. Тут важливо вдало поєднати спеції і не додати їх надто багато, щоб рулет не вийшов гострим. Закуску можна їсти як самостійно, так і з соусом чи хлібом і цибулею.

сало

Інгредієнти:

  • сало – 1 кг
  • гірчиця гостра – 3 ст. л.
  • хрін червоний – 3 ст. л.
  • подрібнена зелень – 1 ст. л.
  • сіль, перець

 

Спосіб приготування:

  1. Сало порізати тоненькими шматочками.
  2. Застелити стіл харчовою плівкою. Викласти сало у формі прямокутника.
  3. Посолити та поперчити.
  4. Змішати хрін, гірчицю та подрібнену зелень. Отриманою масою рівномірно змазати сало.
  5. Загорнути сало у рулет. Посипати перцем.
  6. Покласти рулет на добу у холодильник, після – у морозильну камеру до повного застигання.

Читайте також: три рецепти ідеальної піци

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version