НовиниСпортЯк скачати Парі Матч на Андроїд та грати з...

Як скачати Парі Матч на Андроїд та грати з телефону

-

- Advertisment -

Букмекерська компанія Парі Матч — перший легальний гральний сервіс на території України. Для зручності користувачів вона пропонує доступ до ставок на спорт з основного веб-сайту, його мобільної версії, а також додатку для телефонів. Скачати Парі Матч на Андроїд або iOS можуть всі користувачі БК.

Завантаживши додаток, гравець отримує доступ до тих же функцій, що і на сайті. Він може переглядати список подій в лінії та їх розклад, трансляції матчів, робити ставки та грошові операції. Скачавши Парі Матч на Андроїд чи iOS, можна суттєво полегшити процес беттінгу та зробити його приємнішим.

Завантаження додатків Парі Матч

Для того, щоб завантажити мобільний додаток на смартфон, необхідно відвідати офіційний сайт букмекера та перейти за посиланням, яке міститься внизу на головній сторінці. Найлегше встановити програму на iOS, оскільки вона доступна в App Store.

Щоб встановити Парі Матч на Android доведеться прикласти трохи більше зусиль. Спочатку слід запустити завантаження файлу APK за посиланням з офіційного сайту. Потім запустити цей файл і розпочати встановлення вручну. Для цього може знадобитися надання дозволу на інсталяцію ПЗ з невідомих джерел у налаштуваннях безпеки телефону.

Реєстрація Парі Матч та ставки у додатку

Коли додаток буде завантажено, залишається зареєструватися у букмекерській компанії та поповнити рахунок. Зробити це можна прямо з телефону, через програму. Реєстрація Парі Матч здійснюється за номером телефону. Щоб пройти її, необхідно:

  1. У додатку відкрити вкладку «Профіль».
  2. Натиснути кнопку «Зареєструватися».
  3. Придумати пароль для захисту профіля.
  4. Обрати валюту, у якій буде відкрито рахунок.
  5. Погодитися з правилами та умовами користування БК.
  6. Натиснути «Зареєструватися».
  7. Пройти перевірку на «робота».
  8. Погодитися використовувати біометричний захист або відмовитися від нього.
  9. Ввести код підтвердження, отриманий в СМС-повідомленні.

Після підтвердження телефону та завершення реєстрації у Парі Матч, відбудеться автоматичний вхід до особистого кабінету. Там потрібно вказати персональні дані, там же здійснюється і поповнення рахунку.

Після того, як депозит внесено, можна переходити до ставок у вкладці «Спорт». Щоб укласти парі, необхідно обрати дисципліну, змагання та гру. Натиснувши на імена суперників, можна переглянути їх повний опис. Додавання потрібного результату до купону відбувається по натисканню на коефіцієнт. Коли подія додана, можна переходити до наступних ігор, щоб поставити експрес, або одразу ввести суму і підтвердити укладання парі. Ставку буде збережено, а після завершення гри автоматично розраховано.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x