НовиниЧеркасиЯк підтримати сім’ї в Україні обговорювали на обласному форумі...

Як підтримати сім’ї в Україні обговорювали на обласному форумі в Чекрасах

-

- Advertisment -

Форум “Міцна родина – сильна Україна», присвячений сімейній тематиці, відбувся в Черкасах 20 квітня. На заході обговорювали проблеми, з якими зіткнулися українські сім’ї внаслідок війни. А також всі учасники могли задонатити на допомогу ЗСУ. Організатор події – ГО “Рух Реформації” за підтримки протестантських церков міста.

 “ Багато українських сімей зараз змушені стикатися з новими проблемами, які можуть підірвати стабільність та благополуччя в їхньому домі. Війна стала додатковим факторм негативного впливу. Тому ми вважаємо надважливим разом шукати вирішення проблем, з якими зіткнулися українські сім’ї”, – зазначив голова ГО  “Рух Реформації” Валерій Бєляєв.

Серед основних спікерів на форумі були: автор курсу “Основи сім’ї”, доктор філософії Адріан Буковинський,  голова Асоціації “Новомедіа” Руслан Кухарчук, голова міжфракційного депутатського об’єднання, депутат Уманської районної ради Сергій  Діденко, пастор, педагог Анатолій Лихолай.

Руслан Кухарчук говорив про моральне лідерство України на європейському континенті – в контексті теми сім’ї:

“Те, що ми називаємо сімейні цінності, природна сімейна модель, це базова фундаментальна природа речей. Інакше людство не може існувати. Сім’я – це те, що потрібно для існування української держави і нації”.

Адріан Буковинський провів аналіз проблем, які виникають в українських сім’ях зараз, та способи їх вирішення. Зокрема сирітство, розлучення та демографічна криза:

“Ми всі хочемо бачити в Україні повноцінну сім’ю, але таких, на жаль, тільки 10 відсотків. Тобто 90 відсотків не справляються з тим, що хоче. Відповідно ми даємо навчальні програми, які допомагають досягти кращих результатів”.

Про Біблійні основи сім’ї розповів Анатолій Лихолай, а вплив родини на економіку країни висвітлив Сергій Діденко.

На форумі також проходили панельні дискусії, в якій брали участь спікери та голова міжфракційного об’єднання християн в ЧМР. На них детально обговорювалися практичні кроки до вирішення сучасних проблем в сім’ї. Також на заході виступали директор департаменту соціальної політики Юлію Ніколенко, представники громадських організацій, обласної ради Християнських церков та капелани.

В планах ГО “Руху Реформації провести подібні зустрічі в містах області.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкасець постане перед судом за неправдиве повідомлення про підготовку вибуху

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно 65-річного черкасця за фактом надання завідомо неправдивої інформації про підготовку вибуху в...

Черкащан попереджають про пориви вітру

Протягом найближчої доби на Черкащині очікується сильний вітер. Про це повідомляє Черкаський обласний центр з гідрометеорології. У Черкаській області та...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x