НовиниЯк черкащанам не змерзнути у власній квартирі у міжсезоння:...

Як черкащанам не змерзнути у власній квартирі у міжсезоння: поради фахівців

-

- Advertisment -

На Черкащині опалювальний сезон стартує через тиждень, а в квартирах вже досить холодно. Тож доводиться натягати вовняні шкарпетки і вкутуватися в теплі кофти. Сайт "Домовик" поділився поділитися простими порадами, як не змерзнути у власній квартирі у міжсезоння.

Утеплити вікна

У першу чергу, холод приходить у квартиру разом з вітром і протягом. Тобто, щоб не задувало, потрібні гарні вікна. Звичайно, старі дерев'яні пропускають в усі щілини, не даремно їх раніше заклеювали на зиму. Тому, якщо вікна у вас старі, треба їх утеплити, або поставити нові. Єдине, при виборі вікон краще віддати перевагу сучасним технологіям. Сьогодні навіть дерев'яні вікна роблять інакше. 

Тепліше одягатися

Саме час дістати із шафи теплі речі. Які пролежали все літо у найдальшому кутку меблів. Восени під час першого значного похолодання в нагоді стануть в’язані светри, махрові носки, шарфи. Звичайно, після літнього тепла важко звикнути до теплих речей. Однак, теплий одяг може стати хорошою профілактикою застудних захворювань. Особливо важливо тримати в теплі ноги.

Пити більше гарячих напоїв

Якщо, перебуваючи на повітрі, ви сильно змерзли, то при першій же нагоді біжіть додому і заварюйте гарячий чай. Направду, на осінь важливо запастися цим напоєм. Чай чудово зігріває якраз у перші моменти, коли ви зайшли у приміщення з холодної вулиці. Однак, необов’язково чай. Замість нього може бути кава, гаряче молоко, какао, навіть щойно зварений запашний компот.

Увімкнути обігрівач

Найпростіший спосіб "підігріти" будинок – обігрівач. Сучасні технології пропонують використовувати інфрачервоні, які рівномірно нагрівають приміщення, не сушать повітря й порівнянні з витратами на електричний. Пам'ятайте, що не варто сушити на обігрівачі речі. Звичайно, через холод і вологість особливо восени одяг сохне довше, але якщо сильно поспішаєте, краще вже скористайтеся рушникосушаркою у ванній. Безумовно, сучасні обігрівачі є максимально безпечними. Але ймовірність пожежі залишається завжди.

Прийняти гарячий душ

Це прекрасний засіб зігрітися і відновити сили. У нього теж є кілька правил, що допомагають зробити процедуру більш ефективною і приємною. Спочатку зігрійте під струменем води руки, потім можна підставити під душ ноги. А потім поступово заведіть душ за спину і поливайте область шиї та зашийка. Там, у районі сьомого хребця, знаходиться зона, після нагрівання якої тепло обов'язково пошириться по всьому тілу.

Як повідомляв сайт vikka.ua, з вівторка 11 жовтня у черкаських школах і дитсадках з’явиться тепло.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Чигирині невідома особа викрала з клумби кущі квітів

Сьогодні, 18 травня, невідомий зловмисник близько четвертої години ранку поцупив з клумби кущі квітів. Про це повідомляє пресслужба Чигиринської...

У Черкасах зіткнулися два авто, водія Mitsubishi госпіталізували

ДТП сталася вчора близько 13:30 години у Черкасах. 76-річного водія Mitsubishi  госпіталізували. Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Черкаській...

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x