НовиниЧеркащинаЯк бізнесу залучити виплати за вакцинування пояснюють в ОДА

Як бізнесу залучити виплати за вакцинування пояснюють в ОДА

-

- Advertisment -

Понад 8 млрд грн спрямують на розвиток сфер культури та спорту завдяки програмі «єПідтримка». Згідно з цією ініціативою Президента України, вакциновані українці отримають по 1000 грн від держави. Виплати розпочнуть нараховувати вже з 19 грудня. Як правильно представникам бізнесу залучати ці кошти, почали роз’яснювати в облдержадміністрації.

ck-oda.gov.ua

Тут започаткували серію підготовчих зустрічей із підприємцями, щоб вони  знали всі особливості запровадження цієї програми.

– Це насамперед проєкт із підтримки бізнесу, особливо тих галузей, які найбільше страждають від карантинних обмежень, – наголосив заступник голови Черкаської ОДА Роман Карманнік на першому такому зібранні. – Водночас ця програма з підтримки слугує додатковою стимуляцією населення до вакцинації.

Розпочнуть втілювати програму вже з 19 грудня 2021 року. Діятиме вона рівно рік. Невикористані громадянами впродовж цього періоду кошти повернуться у держбюджет.

ck-oda.gov.ua

– Натепер в області прошли повний курс вакцинації, що дозволяє долучитися до програми «єПідтримка», 384 тисяч жителів області, – зазначив Роман Карманнік. – І наша мета, з одного боку, щоб підприємства і установи Черкащини залучили якомога більше коштів, а з іншого – забезпечити комфортні умови для людей під час отримання товарів і послуг. Отримати кошти зможуть усі вакциновані громадяни, віком від 18 років. Гроші зі спеціальних рахунків вони зможуть витратити для придбання абонементів у спортивні зали та фітнес-центри, квитки в кінотеатри, на книжкові покупки, відвідини закладів культури, на внутрішні авіа- та залізничні перевезення.

Куруватимуть цей процес у департаменті регіонального розвитку ОДА. Відповідальна особа: Дмитро Пивак, тел.: 096-433-46-95.

Як повідомляли раніше на vikka.ua, на Черкащині перерахували пенсії

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкасець постане перед судом за неправдиве повідомлення про підготовку вибуху

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно 65-річного черкасця за фактом надання завідомо неправдивої інформації про підготовку вибуху в...

Черкащан попереджають про пориви вітру

Протягом найближчої доби на Черкащині очікується сильний вітер. Про це повідомляє Черкаський обласний центр з гідрометеорології. У Черкаській області та...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x