НовиниЧеркащина«Я ж приречений на війну»: у Львові презентували кліп...

«Я ж приречений на війну»: у Львові презентували кліп про загиблого героя з Черкащини (Відео)

-

- Advertisment -

Історія Героя України, уманчанина Андрія Кизила, який загинув у бою за Авдіївку на початку 2017 року, маючи лише 23 роки і семимісячного сина, стала основою потужної пісні «Настав час», що нагадує українцям про війну. Це історія не однієї родини, а цілої України.

Пісню і відео кліп презентували троє відомих львівських співаків – В’ячеслав Сінчук, Андрій Капраль (вокальна формація «Піккардійська Терція») і Зіновій Карач (гурт Wszystko), інформує АрміяInform.

Як зазначають музиканти, історія Андрія Кизила – це історія лише одного Героя. А їх – тих, хто за останні шість з половиною років під час російсько-української війни віддав за незалежність та цілісність України найдорожче – власне життя, – по Україні уже понад 13 тисяч.

Вдова Андрія Кизила Оксана розповідає, що до війни її чоловік мав три найзаповітніші мрії: вивчити англійську мову, служити у спецназі і взяти участь у миротворчій місії за кордоном:

«Тоді, у 2013-му, він говорив: «У нас війни не буде». На жаль, слова Андрія не справдилися – уже незадовго Україну охопила війна… Мій чоловік з великою честю їхав на схід захищати нашу землю. Відстояти Україну стало справою його життя. Зараз мені дуже болить, що українці збайдужіли… Байдужість була і в 2014-му, є вона й у 2020-му. Але щорік, на жаль, все більша і більша. Нові загиблі вже нікого не дивують… У мене росте дитина, яка постійно питає за тата… І я дуже боюся часу, коли син опиниться в суспільстві, яке знівелює і знецінить подвиг його тата. А таких сімей, як наша, по всій країні – тисячі. І всім їм дуже боляче, що так швидко міліє пам’ять народу…»

«Я ж приречений на війну, 

Але це не моя провина. 

Я ж воскресну, та не прощу,

Що не я виховую сина…»

Як повідомляв сайт vikka.ua, вулицю у Києві назвали іменем героя із Черкащини.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Синоптики попереджають про туман на Черкащині

Завтра, 25 квітня, на території Черкас та Черкаської області синоптики попереджають про туман. Про це повідомляє на своїй фейсбук-сторінці...

В автокатастрофі на Уманщині загинула людина

В Уманському районі внаслідок ДТП одна людина загинула, ще одну травмовано. Повідомляє Управління ДСНС у Черкаській області. 24 квітня на...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x