додому Новини Черкащина "Я маю якість – вичистити все це кодло": Кухарчук про наміри у...

"Я маю якість – вичистити все це кодло": Кухарчук про наміри у міськраді

0

Під час зустрічі з журналістами міський голова Черкас Анатолій Бондаренко зауважив, що його конкуренти на виборах Олександр Скічко, Сергій Одарич і Дмитро Кухарчук за професійними якостями не готові працювати в міській раді.

Черкаський активіст Дмитро Кухарчук розповів у Facebook про свої амбіції у раді:

"Я не маю професійних якостей працювати в раді, де департамент освіти прокрався до такої міри, що сьогодні купує продукти за власний рахунок, тільки щоб аудит з Києва не помітив.

Я не маю професійних якостей працювати в раді, де чиновники, прогулюючи по пів року, отримують оздоровчі і премії під 200 тисяч в місяць.

Я не маю професійних якостей працювати в раді, де будівельна мафія за сприяння і голосування міського голови хоче забудувати Замковий Узвіз , всю історичну зону міста, берег і Соснівку.

Я не маю професійних якостей працювати в раді, яка протягом п"яти років займалася виключно освоєнням бюджетних коштів, не зробивши жодного кроку в напрямку збільшення бюджету за рахунок залучення інвестицій ззовні, створення нових підприємств і робочих місць.

Я не маю професійних якостей працювати в раді, де партія міського голови , всупереч мараторію і відсутності жодних дозвільних документів , заставляє місто незаконними МАФами, де дітям наливають безакцизний алкоголь.

Все що, вони робили протягом останніх п"яти років – реалізовували бюджетні кошти, яких, ясна річ, стало більше внаслідок реформи децентралізації.

На відміну від чинного міського голови і апарату злодіїв і хапуг, я маю якість – вичистити все це кодло, провести конкурси на посади в департаменти, розробити стратегію розвитку міста і гарантувати бізнесу рівні, конкурентоспроможні умови".

 

Як повідомляв сайт vikka.ua, "кіборг" покарав нардепа Яценка за "мародера і вбивцю".

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version