додому Новини Художній фільм «Черкаси» виходить онлайн

Художній фільм «Черкаси» виходить онлайн

0

Воєнна екшн-драма «Черкаси» стає доступною в мережі Інтернет. З вересня стрічка розміщується на легальних онлайн-сервісах.

Про це інформує пресслужба Держкіно України.

В лютому цього року в кінотеатрах країни демонструвався художній повнометражний фільм «Черкаси», створений компанією MKK Film Service за підтримки Державного агентства України з питань кіно. У стрічці розповідається про тритижневий опір команди однойменного морського тральщика під час подій в Криму 2014-го року. Проте через пандемію коронавірусу прокат «Черкас» був перерваний, і лише в липні, після послаблення карантину, кінотеатральні покази фільму були поновлені.

Однак закінченням кінотеатральних показів життєвий цикл «Черкас» не завершився. В перший місяць осені ця воєнна екшн-драма стає доступною для перегляду на популярних онлайн-платформах, які набувають все більшої актуальності в карантинних реаліях. 1 вересня стрічку можна придбати на необмежений термін на MEGOGO, SWEET.TV, OLL.TV. З 15 вересня за сплату певної суми та в межах встановленого терміну фільм можна буде переглянути на VOLIA, 1+1 VIDEO, Takflix, MEGOGO, SWEET.TV та OLL.TV.

Як повідомляв сайт vikka.ua, фільм про перемогу над Росією, у якому головну роль зіграла черкащанка-парамедик, претендує на “європейський Оскар”.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version