НовиниХудожній фільм «Черкаси» виходить онлайн

Художній фільм «Черкаси» виходить онлайн

-

- Advertisment -

Воєнна екшн-драма «Черкаси» стає доступною в мережі Інтернет. З вересня стрічка розміщується на легальних онлайн-сервісах.

Про це інформує пресслужба Держкіно України.

В лютому цього року в кінотеатрах країни демонструвався художній повнометражний фільм «Черкаси», створений компанією MKK Film Service за підтримки Державного агентства України з питань кіно. У стрічці розповідається про тритижневий опір команди однойменного морського тральщика під час подій в Криму 2014-го року. Проте через пандемію коронавірусу прокат «Черкас» був перерваний, і лише в липні, після послаблення карантину, кінотеатральні покази фільму були поновлені.

Однак закінченням кінотеатральних показів життєвий цикл «Черкас» не завершився. В перший місяць осені ця воєнна екшн-драма стає доступною для перегляду на популярних онлайн-платформах, які набувають все більшої актуальності в карантинних реаліях. 1 вересня стрічку можна придбати на необмежений термін на MEGOGO, SWEET.TV, OLL.TV. З 15 вересня за сплату певної суми та в межах встановленого терміну фільм можна буде переглянути на VOLIA, 1+1 VIDEO, Takflix, MEGOGO, SWEET.TV та OLL.TV.

Як повідомляв сайт vikka.ua, фільм про перемогу над Росією, у якому головну роль зіграла черкащанка-парамедик, претендує на “європейський Оскар”.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкасець постане перед судом за неправдиве повідомлення про підготовку вибуху

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно 65-річного черкасця за фактом надання завідомо неправдивої інформації про підготовку вибуху в...

Черкащан попереджають про пориви вітру

Протягом найближчої доби на Черкащині очікується сильний вітер. Про це повідомляє Черкаський обласний центр з гідрометеорології. У Черкаській області та...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x