додому Новини Черкаси Хто із черкаських спортсменів став на захист України (ФОТО)

Хто із черкаських спортсменів став на захист України (ФОТО)

0

Черкаські спортсмени одразу після початку військових дій в Україні стали на захист країни. Хто пішов служити в тер оборона, а хто і в ЗСУ. Про це інформує НОК України в Черкаській області.

Хто із черкаських боронить Україну?

Анатолій Стеценко

Одразу в лютому після вторгнення агресора Анатолій Стеценко, заслужений тренер України, голова Черкаського обласного відділення Олімпійської академії України, мобілізувався до черкаської територіальної оборони та закликав усіх, хто може тримати зброю в руках, зробити те саме. За кілька днів він склав присягу на вірність народу України.

Олексій Сюткін

Олексій Сюткін, черкаський тріатлоніст, чемпіон Європи в естафеті, дворазовий чемпіон Європи з акватлону, учасник Європейських ігор-2015, також став на захист Батьківщини. Коли почалася війна, він перебував в Іспанії, але повернувся до України, щоб допомогти її врятувати.

Олександр Феденко

Узяв до рук зброю та став на захист країни й срібний призер Олімпійських ігор 2000 року з велоспорту Олександр Феденко.

Роман Щербатюк

Чемпіон світу з кікбоксингу WAKO Роман Щербатюк взяв у руки зброю та звернувся до російських окупантів, де зазначив, що зупинив підготовку до Всесвітніх ігор, щоб захистити свій дім та свою сім’ю від російських солдатів-загарбників та окупантів, які прийшли на українську руйнувати, які стріляють у мирне населення та бомблять міста. Роман наголосив, що захищатиме свою країну до останньої краплі крові та до останнього патрона.

Андрій Більда

З першого дня повномасштабного вторгнення росії в Україну голова відділення НОК України в Черкаській області, почесний президент Федерації триатлону України Андрій Більда також став на захист рідної землі. Це вже його друге пришестя до ЗСУ Андрія Більди. У 2014 році він служив у армії.

Роман Надточій


Головний тренер регбійної команди МСК «Дніпро». З перших днів війни він став на захист нашої Батьківщини.

Богдан Артеменко

Богдан Артеменко, гравець волейбольної команди МСК «Дніпро» також поповнив ряди Збройних сил України.

Чимало черкаських спортсменів подалися у волонтери і активно допомагають армії.

Читайте також

Цигани із Золотоноші безкоштовно годуватимуть нужденних

 

 

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version