додому Новини Черкащина Хотів продовжити банкет: подробиці золотоніського "самогубці" (ФОТО)

Хотів продовжити банкет: подробиці золотоніського "самогубці" (ФОТО)

0

Вихідними у Золотоноші стався прикрий інцидент. На другому поверсі будівлі по вулиці Обухова, 2, у вікні застряг чоловік. За інформацією рятувальників, чоловік намагався вкоротити собі віку, вистрибнувши з вікна. Чоловіка, цілого та неушкодженого, вдалося зняти із підвіконня.

Згодом стали відомі подробиці цієї події. Зокрема те, що 51-річний чоловік потрапив до хірургічного відділення районної багатопрофільної лікарні з внутрішньою кровотечею. Про це пише "Золотоноша City".

Напередодні чоловік вживав алкоголь, після чого потрапив до лікарні. Прокинувшись близько 5:45, він захотів продовжити банкет, сказав племінниці, яка сиділа поряд, що вийде в туалет. Одягнувся, прихопив кепку та пішов.

Запідозривши неладне, дівчина поспішила за дядьком і ледь встигла схопити його за руку, коли той вже переліз через вікно і приготувався до стрибка. Племінниця почала кричати про допомогу. Її почув чоловік з сусідньої палати. Пацієнт, котрий кинувся допомагати, тримав "камікадзе", доки на гамір не прибігли чергові.

Прибувши на місце події, черговий караул 8-ДПРЧ розклав дві драбини і зняв постраждалого з другого поверху лікарні.

Як повідомляв сайт vikka.ua, в одній із черкаських держустанов затримали п’яного дебошира.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version