Новини"Хочу до мами!" – 3-річну Лєру покинули в маршрутці...

"Хочу до мами!" – 3-річну Лєру покинули в маршрутці (ФОТО, ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Вранішня поїздка 3-річної Лєри у маршрутці № 29 закінчилася у дитячому притулку. На зупинці в районі літака маленьку дівчинку забрали правоохоронці.

У соцмережах переповідають: дівчинка їхала із жінкою. Вочевидь, матір'ю. На одній із зупинок сказала, щоб дитину доправили в дитячий будинок і поспіхом вийшла з маршрутки.

За півдня Лєра вже стала улюбленицею у реабілітаційному центрі "Теплий дім". Саме туди її по обіді доправили працівники Патрульно-постової служби.

На пальчиках Лєра показує, що їй три роки. Ще говорить, що маму звати Таня, а тата – Льоша. На питання журналістів про те, чи скучила за мамою, гучно каже: ТАК. Куди їхала з матір'ю, пояснити не може – надто мала. Натомість говорить, що має вдома кота і що в будинку, в якому живе, є ліфт. На питання правоохоронця про додаткові характеристики будинку підходить до нього й каже на вухо: будинок – білий.

Також охоче показує, з чим потрапила у "Теплий дім". У пакеті, складеному мамою: спідня білизна, зимові речі, змінне взуття, гребінець та півлітрова пляшка води.

"Зовні дитинка має гарний вигляд, охайна, чистенька. Настрій життєрадісний. Дівчинка усміхнена, контактна. Слідів якогось фізичного насилля ми не виявили. Будемо сподіватись, що мама знайдеться, і все завершиться гарно", – говорить директор центру реабілітації дітей "Теплий дім" Мирослава Бондар.


Хоч Лєра й комунікабельна та життєрадісна, за кілька годин засумувала за батьками

Оскільки з дівчинкою були складені речі, у міліції підозрюють, що мама залишила її свідомо.

"Дівчинка не пояснила, куди їхала з мамою. Братиків і сестричок у неї немає. З її слів, маму звати Таня. Поки буде вирішуватись питання і здійснюватись розшукові заходи по встановленню місця проживання батьків, дитина буде перебувати тут", – говорить у коментарі vikka.ua оперуповноважений кримінальної міліції у справах дітей Соснівського райвідділу Олександр Патлай.

У "Теплому домі" дівчинку обстежив фельдшер. Суттєвих пошкоджень на ній не виявив.

"Скоро дитині будуть встановлювати статус. Якщо мама не знайдеться, дитині буде встановлено статус як та, що позбавлена батьківського піклування, що прирівнюється до сироти. Однак усе ж сподіваємось, що мама знайдеться, бо Лєра за нею сумує…" – говорить Мирослава Бондар.

Єлєна Щепак, vikka.ua

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

«Подаруй світло Харкову»: на Черкащині вже підготували перший транш підтримки

«Подаруй світло Харкову». Вантаж під такою назвою формують на Черкащині. Область долучилася до підтримки незламного Харкова, який щодня потерпає...

На Дніпровській водоочисній станції оновлюють фільтри

«Черкасиводоканал» продовжує проводити роботи із удосконалення технологічних процесів підприємства. Про це повідомляє Черкаська міська рада. Зараз на Дніпровській водоочисній станції...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x