додому Новини Черкащина Хоче чути та навчитись говорити: півторарічний черкащанин потребує грошової допомоги

Хоче чути та навчитись говорити: півторарічний черкащанин потребує грошової допомоги

0

У півторарічного Дениса Салія зі Сміли виявили сенсоневральну глухоту. Хлопчик потребує вживлення кохлеарних імплантатів. На операцію потрібно 1,5 млн грн. Про це пише "Gazeta.UA".

Маленький Денис з трьох місяців перестав реагувати на різкі звуки. Мама думала, що дитина просто спокійна та врівноважена. Поки на одному з центральних каналів побачила сюжет про проблему втрати слуху.

Лікарі підтвердили страшний діагноз, але виправити ситуацію можливо, треба якомога раніше поставити кохлеарні імплантати.

"Операцію потрібно зробити до початку лінгвального періоду, інакше не буде ефекту і Дениско не зможе навчитися говорити. Встановини імпланти можна і державним коштом. Ми стоїмо в черзі 379-ті. Але так довго чекати немає часу. Ми були зібрали 70 тисяч гривень. На них купили слухові апарати, в яких Дениско ходитиме до операції. Він у них не чує, але вони не дають атрофуватися слуховим нервам. Просимо допомоги в небайдужих людей. Бо така сума для нас є не підйомною", −розповіла мати Олена Мостова.

Реквізити для допомоги:

картка Приватбанку – 4149 4978 7020 2530 (Мостова Олена Василівна), контакти бабусі Дениса Костюченко Тетяни Олексіївни – (063) 71 74 731.

Як повідомляв сайт vikka.ua, в Умані на благодійному заході збиратимуть кошти для хворого немовляти.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version