НовиниХарчування в дитсадках та школах Черкащини з наступного року...

Харчування в дитсадках та школах Черкащини з наступного року подорожчає

-

- Advertisment -

У Каневі виконком погодив збільшення вартості харчування дошкільнят та встановив розмір плати за харчування учнів початкових класів, інформує "Kanos".

На останньому засіданні виконавчого комітету Канівської міської ради було ухвалене рішення "Про встановлення вартості харчування дітей у дошкільних навчальних закладах міста", відповідно до якого на 2 грн зросте вартість щоденного харчування вихованців садочків.

Зокрема з 3 січня вартість харчування дітей віком від 1 до 3 років за один день становитиме 20 гривень, від 3 до 6 (7) років – 22 гривні.

Батьківська плата за харчування у дошкільних навчальних закладах становитиме 60% загальної вартості харчування, тобто 12 гривень та 13,20 гривень відповідно. Решта буде компенсуватися з міського бюджету.

Крім того, батьки, у родинах яких виховується троє і більше дітей, платитимуть 50% вартості – 6 гривень та 6.60 грн відповідно.

Також було ухвалене рішення "Про організацію та вартість гарячого харчування дітей 1-4 класів, дітей пільгових категорій у загальноосвітніх закладах міста у 2017-ому році". Згідно із прийнятим документом, з 3 січня по 31 грудня 2017 року в школах міста має бути організоване одноразове гаряче харчування учнів 1-4 класів та дітей пільгових категорій 1-11 класів.

Рішенням виконкому визначено, вартість харчування одного діто-дня становитиме 15 гривень, із яких 10 гривень компенсуватиметься з міського бюджету, а 5 гривень покриватиметься за рахунок батьків.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині подорожчали овочі, яйця та молоко.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Відійшов у засвіти відомий черкащанин – автор прапору Черкас та гербу області

Відійшов у засвіти відомий черкащанин, чудовий майстер, народний художник України, Микола Теліженко. Йому було 73 роки. Про це на...

У Черкасах на Великдень посилено патрулюватиме поліція

Правоохоронці будуть забезпечувати безпеку під час богослужінь та зібрань вірян, а також координувати евакуацію у разі повітряної тривоги. Про...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x