додому Новини Черкащина Халай розповів, за яких умов у Черкасах зроблять поле на стадіоні

Халай розповів, за яких умов у Черкасах зроблять поле на стадіоні

0

Директор підприємства "Інтерстрой-Чекраси" Володимир Халай розповів, за яких трьох умов запасне поле на черкаському стадіоні буде дороблене. Про це пише "Інфоміст".

"Необхідно зареєструвати додаткову угоду на 2018 рік у казначействі, виплатити нам хоча б 100 гривень, а також бажання з боку директора стадіону, щоб надавати воду для поливу. Якщо ці три умови будуть виконані, спільними зусиллями ми зможемо привести газон в адекватний стан за місяць-два", – сказав Халай.

Він також поскаржився на директора стадіону Юрія Гончарова, який нібито не дає воду для поливу поля та не хоче йти на компроміс.

"Я не можу туди загнати ні пожежну машину, ні машину для поливу, тому що на саме поле я не пущу такий важкий транспорт, крім того, вона не скрізь дістане. Я вже півроку утримую поле власним коштом, хоча цих робіт немає в кошторисній документації. За власний кошт я купую добрива, аерацію, газонокосарку. Ми вже внесли близько тонни добрив", – сказав підприємець.

Директор "Центрального стадіону" Юрій Гончаров запропонував розділити роботи на кілька черг і насамперед здати трав’яне покриття. Опісля – працювати над трибунами та сітками. Натомість Халай у відповідь заявив, що звертався з такою пропозицію до Гончарова, проте той відмовився.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаський нардеп підтримав свавілля ультрас під час футбольного матчу.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version