НовиниЧеркащинаХалай розповів, за яких умов у Черкасах зроблять поле...

Халай розповів, за яких умов у Черкасах зроблять поле на стадіоні

-

- Advertisment -

Директор підприємства "Інтерстрой-Чекраси" Володимир Халай розповів, за яких трьох умов запасне поле на черкаському стадіоні буде дороблене. Про це пише "Інфоміст".

"Необхідно зареєструвати додаткову угоду на 2018 рік у казначействі, виплатити нам хоча б 100 гривень, а також бажання з боку директора стадіону, щоб надавати воду для поливу. Якщо ці три умови будуть виконані, спільними зусиллями ми зможемо привести газон в адекватний стан за місяць-два", – сказав Халай.

Він також поскаржився на директора стадіону Юрія Гончарова, який нібито не дає воду для поливу поля та не хоче йти на компроміс.

"Я не можу туди загнати ні пожежну машину, ні машину для поливу, тому що на саме поле я не пущу такий важкий транспорт, крім того, вона не скрізь дістане. Я вже півроку утримую поле власним коштом, хоча цих робіт немає в кошторисній документації. За власний кошт я купую добрива, аерацію, газонокосарку. Ми вже внесли близько тонни добрив", – сказав підприємець.

Директор "Центрального стадіону" Юрій Гончаров запропонував розділити роботи на кілька черг і насамперед здати трав’яне покриття. Опісля – працювати над трибунами та сітками. Натомість Халай у відповідь заявив, що звертався з такою пропозицію до Гончарова, проте той відмовився.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаський нардеп підтримав свавілля ультрас під час футбольного матчу.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Підприємці з Черкас, які постраждали від ракетного удару, почали отримувати компенсації

Розпочато виплати фінансової допомоги підприємцям, які постраждали внаслідок вибуху російської ракети. 41 підприємець вже отримав допомогу на загальну суму...

Які статки і доходи показали черкаські депутати від партії Зеленського

Земельні ділянки, TOYOTA CAMRY 2023, доходи й заощадження задекларували за 2023 рік міські депутати від фракції “Слуга Народу” у...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x