додому Новини Черкащина "Хай Янголятко почує світ": маленькому черкащанину потрібні кошти на лікування

"Хай Янголятко почує світ": маленькому черкащанину потрібні кошти на лікування

0

Півторарічному Дениску Салію зі Сміли, який страждає на сенсоневральну глухоту і нічого не чує, необхідні кошти на лікування. Допомогти хлопчику можна, провівши вживлення кохлеарних імплантатів. Тоді він світ так, як чуємо його всі ми. Для цього необхідно провести операцію до того часу, коли малому виповниться три роки, пише "Сміла.UA".

Родина Дениски вже зібрала на операцію 100 тисяч 800 грн і побувала на консультації в італійських лікарів.

"Насамперед, хочемо подякувати всім, хто допоміг нам влаштувати цю поїздку. Всім, хто вів переговори, аби нас, іноземців, прийняв італійський професор за смішною, як для Європи, оплатою консультації у 150 євро. Всім, хто намагався прискорити нашу поїздку, адже часу, аби зробити ефективну операцію, залишається дуже мало", – кажуть батьки Дениски.

Вони також щиро дякують тим, хто перекладав довідки, хто зустрічав їх в аеропорту, хто допоміг із дешевим житлом, хто супроводжував у клініці, хто шукав допомоги в італійських юристів, які змогли підказати, як здешевити операцію згідно з італійськими законами, дякують авіакомпанії, яка влаштувала безкоштовний переліт.

"Результат нашої консультації: якщо в Україні операція коштуватиме майже 30 тисяч євро, то в Італії загальна вартість із реабілітацією – 20 тисяч євро. Це значна різниця, яка тільки наближає нас до мети", – розповідають батьки маленького Дениски.

За їхніми словами, наразі вдалося зібрати на операцію 100 тисяч 800 грн. І це наближає Дениса до можливості чути. Італійський професор сказав батькам хлопчика, що коридор для операції відкритий до 3 років, та максимального ефекту можна досягти, провівши її до того часу, коли йому виповниться 2 роки. Тоді дитина буде чути щонайскоріше через рік, бо її слуховий вік буде як в новонародженої.

Стати чарівником для Дениса може кожен. Кошти можна перераховувати на номер картки в Приватбанку: 4149497870202530 (Мостова Олена Василівна).

Більше про Дениску Салія можна прочитати на сторінці у Facebook "Хай Янголятко почує світ".

Як повідомляв сайт vikka.ua, трирічному черкащанину потрібна матеріальна допомога.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version