додому Новини Черкащина В’язень "замінував" автовокзал в Умані (Фото)

В’язень "замінував" автовокзал в Умані (Фото)

0

До уманських поліцейських зателефонував чоловік та повідомив, що автовокзал в місті Умань заміновано. Негайно на місце події виїхала слідчо-оперативна група разом з працівниками вибухотехнічної служби та кінологами.

Інцидент трапився 29 березня. Експерти-вибухотехніки обстежили приміщення та прилеглу територію вокзалу. Жодних вибухових та небезпечних пристроїв виявлено не було. Про це інформує пресслужба ГУНП у Черкаській області.

Протягом декількох годин правоохоронці встановили, звідки надійшов телефонний дзвінок, а в подальшому й особу, яка надала неправдиве повідомлення про замінування.

Зловмисником виявився житель Черкаської області, який на даний час відбуває покарання в місцях позбавлення волі за нанесення тяжких тілесних ушкоджень жінці, від яких остання померла.

За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження передбачене частиною 1 статті 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України. Речові докази вилучено.

Де чоловік взяв мобільний телефон та з якою метою надав неправдиве повідомлення про замінування – буде встановлюватись в межах розслідування кримінального провадження.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкащанка сплатить штраф через відвідування донькою нічного клубу.

У нашому Telegram каналі – тільки найважливіші та найактуальніші новини.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version