НовиниЧеркащинаВтретє без результату: черкаський депутат підняв питання незаконного МАФу...

Втретє без результату: черкаський депутат підняв питання незаконного МАФу біля медичного закладу

-

- Advertisment -

Втретє – з проханням припинити діяльність незаконно встановленої тимчасової споруди побіля Другого черкаського міського центру первинної медико-санітарної допомоги. І знову – безрезультатно. Депутатський запит "вільнодемократівця" Тараса Коломійця вкотре не підтримали своїми голосами колеги, передає кореспондент vikka.ua.

Нагадаємо, що 16 травня "вільнодемократівець" на сесії міськради звертався до управління інспектування з проханням демонтувати МАФ, що знаходиться біля КНП "Другий Черкаський міський Центр ПСМД". Тарас Коломієць також зазначив, що ця споруда не має жодного паспорту прив’язки. І будується там незаконно. Більше того, у цьому кіоску буде проводитися продаж пива, що суперечить Правилам роздрібної торгівлі алкогольними напоями, а саме: "торгівля алкогольними напоями забороняється у приміщеннях та на території навчальних закладів, закладів охорони здоров’я". Тоді його пропозицію підтримали депутати міськради.

24 травня Косяк направив листа, де пояснив, що кіоск справді незаконний, власника вже повідомили і будівлю мають демонтувати після рішення Робочої групи з впорядкування території Черкас. Незважаючи на це МАФ добудували і він вже запрацював.

Сьогодні, 22 серпня, на черговій сесії міськради прохання обранця отримало всього 21 голос "За". Чого недостатньо для виконання.

Директор муніципальної інспекції Віталій Косяк пояснив: проект рішення стосовно цього об'єкту вже місяць лежить у виконкомі й не може пройти погодження заступника міського голови Ігоря Волошина.

Одразу після пояснення між Косяком та Дмитром Кухарчуком виникла суперечка стосовно нічних наливайок, за результатом якої міський голова Анатолій Бондаренко дав інше доручення. Те стосувалось не скандального МАФу, а персони начальника муніципальної інспекції.

Так, мер доручив провести службове розслідування стосовно діяльності і неетичної поведінки директора муніципальної інспекції Віталія Косяка.

Як повідомляв сайт vikka.ua, міськвиконком визначився з місцем розташування багатостраждальної стели про любов до Черкас.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x