додому Новини Кримінал Втікача зі Старобабанівської колонії знайшли

Втікача зі Старобабанівської колонії знайшли

0

Ув’язненого, який втік із колонії на Уманщині, знайшли сьогодні сьогодні біля селища Маньківка. Відомості про подію слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Про це повідомляє СК ГУ НП у Черкаській області.

50-річний чоловік утік зі Старобабанівської виправної колонії 1 грудня. За чотири дні поліцейські Уманського районного управління поліції та працівники пенітенціарної служби затримали втікача.

– Він відбував покарання за злочини проти власності та перебував на дільниці соціальної реабілітації. Знайшли його оперативники карного розшуку поліції Уманщини та працівники пенітенціарної служби. Втікач ховався у покинутому будинку біля селища Маньківка, − повідомив начальник Головного управління Національної поліції в Черкаській області Михайло Куратченко.

Слідчі Уманського районного управління поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 393 (Втеча з місця позбавлення волі або з-під варти) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Як повідомляла vikka.ua, біля колонії на Черкащині шукають утікача

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version