додому Новини Черкащина "Всі ми повинні перемагати чесно": у Верховну Раду вдруге балотується Владислав Голуб...

"Всі ми повинні перемагати чесно": у Верховну Раду вдруге балотується Владислав Голуб (ФОТО)*

0

Із посмішкою на "брудні" маніпуляції опонентів та майже з 50-відсотковою підтримкою виборців. Так одним із перших на Черкащині кандидатом у народні депутати по 197 виборчому округу зареєструвався Владислав Голуб. 4,5 роки він уже працював на благо жителів цього округу, тому впевнений в успіху й цього разу. Про передвиборчий настрій та палиці в колесах від конкурентів політик розповів під час пресконференції, інформує vikka.ua.

"Моє рішення про участь у цих виборчих перегонах обумовлене тим, що протягом чотирьох років я як народний депутат ніколи не втрачав зв’язок із виборцями і весь час працював у себе на окрузі. Мною було проведено більше 1000 зустрічей. Я неодноразово побував у кожному населеному пункті: у великому і маленькому, у місті, в селі. Спілкувався з людьми, реагував на їхні звернення, – зазначає Владислав Володимирович. – Саме ця комунікація і підштовхнула мене ще раз спробувати свої сили – обиратися на 197 виборчому окрузі".

Політик наголошує, що рівень підтримки на  окрузі оцінюється в межах 43-46% виборців. Такі дані показали останні соціологічні дослідження, які проводили абсолютно різні кандидати в народні депутати і політичні партії.

"Наша політична культура в державі специфічна, тому ті маніпуляції, які використовують мої опоненти, є типовими для всіх українських реалій. Це і поширення неправдивої, "брудної" інформації, і реєстрація людей з тотожним прізвищем, а в моєму випадку – й іменем", – каже Владислав Голуб.

На розгляді центральної виборчої комісії наразі перебувають два подання від кандидатів у народні депутати: Голуба Владислава Миколайовича та Голуба Віктора Володимировича. Обидва також обиратимуться на 197 окрузі.

"Перший, Владислав Миколайович, – уродженець Черкас, але житель Києва. З 2014 року є журналістом, але до цього працював у банківській сфері, також очолював комунальне підприємство у Києві. 2015-го року балотувався у Київраду, – знайомить Владислав Голуб зі своїми "двійниками". – Другий, Віктор Володимирович, – житель Сміли. Замість того, аби йти по 198 округу, де представлене це місто, ця особа вибрала піти по 197-му. Чоловік працює начальником транспортного цеху Смілянського машинобудівного заводу. Дивно, що людина, яка має мінімальну зарплату, якимось чином спромоглась заплатити 41730 гривень для реєстрації його кандидатом у нардепи".

"Справжній" Голуб зауважує: на всі маніпуляції реагує з посмішкою і висловлює співчуття своїм конкурентам, адже впевнений у рівні підтримки виборців до своєї кандидатури.

"У виборчий період завжди є політичні загострення, – коментує Владислав Володимирович. – Ні я, ні мій штаб ніколи не опуститься до рівня опонентів і політичних конкурентів, використовуючи "брудні" технології і наклепницькі дії. Вважаю, що всі ми повинні перемагати чесно. Ми з командою зробимо все можливе, аби забезпечити вільне, чесне, неспотворене волевиявлення громадян на 197 виборчому окрузі".

*Агітаційні матеріали

Як повідомляв сайт vikka.ua, сім'я покійного атовця з Черкас бореться з міською владою за кошти на оздоровлення.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version