НовиниЧеркащинаВсеукраїнське свято богатирської сили відбулося на Черкащині

Всеукраїнське свято богатирської сили відбулося на Черкащині

-

- Advertisment -

У селі Красенівка на Чорнобаївщині відбулося Всеукраїнське свято богатирської сили на призи пам’яті Івана Максимовича Піддубного. Цьогоріч влаштували масштабне дійство та традиційний турнір з греко-римської боротьби на честь 150-ї річниці від дня народження легендарного українського богатиря. Свято відбулося під патронатом Національного олімпійського комітету України. Про це повідомляють у пресслужбі Черкаської ОДА.

Участь у турнірі з греко-римської боротьби на призи пам’яті Івана Піддубного взяли борці з 16 регіонів України. Загалом понад сто учасників боролися за перемогу. Упродовж двох днів спортсмени змагалися в Черкасах в спорткомплексі «Будівельник», фінал же відбувся у Красенівці під час свята.

Долучилися до святкування представники влади, спортивної спільноти, духовенства, жителі Черкащини, зокрема участь узяв голова відділення НОК України в Черкаській області Андрій Більда. Почесним гостем свята став олімпійський чемпіон Андрій Іванович Хіміч, який передав факел титулованому чемпіону попередніх турнірів з Полтавщини Євгенію Савєті, котрий запалив вогонь змагань.

У програмі свята на гостей очікувало безліч різноманітних подій: показ відеофільмів про Івана Піддубного, підняття прапора свята богатирської сили, богатирське шоу «Найсильніша людина свята», переможцем якого вже вчетверте став житель Красенівки Роман Науменко, змагання з гирьового спорту, показові виступи спортсменів, а ще ярмарок, екскурсії та інше.

Як повідомляла vikka.ua, черкаський «ЛНЗ» виграв третій матч поспіль в Другій лізі. 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

7 тисяч доларів за фіктивний діагноз: на Черкащині затримали адвоката

На Черкащині правоохоронці затримали адвоката, його підозрюють у вимаганні грошей за встановлення фіктивного діагнозу отримання “хворим” групи інвалідності. Повідомляє...

У Черкасах збирають кошти, щоб кікбоксер поїхав на змагання

У Черкасах збирають кошти, щоб черкаський кікбоксер Ростислав Кирилюк зміг потрапити на тренувальні збори і взяти участь у змаганнях....

Цікаве:

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...

Як розвиток військових технологій в Україні допоможе перемогти агресора

Сергій Токарєв розповів, чому потрібно швидко розвивати Military Tech...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x