додому Новини Черкащина Все через принципову позицію: мер Бондаренко розповів про напад на черкаського депутата...

Все через принципову позицію: мер Бондаренко розповів про напад на черкаського депутата Карася

0

Мер Черкас Анатолій Бондаренко висловив свою думку щодо нічного нападу на міського депутата Павла Карася. 

Крім того, мер додав скан свого звернення до містян, де виказав свою позицію і нарікання на роботу правоохоронних органів, які "інертно й відсторонено" розслідують останні гучні злочини стосвно черкаських політиків. Щоправда, за кілька хвилин це зображення зі своєї сторінки видалив. 

Facebook / Анатолій Бондаренко

"Вночі на депутата Черкаської міської ради, директора КП "Черкаситеплокомуненерго" Павла Карася стався збройний напад через його принципову позицію як у міській раді, так і на своїй посаді щодо висвітлення інформації про розкрадання бюджетних коштів і тіньових схем, які роками панували на стратегічному підприємстві", − зазначив у соцмережі Анатолій Бондаренко. 

Мовляв, дісталось посадовцю за його "правильну" позицію у міській раді та на новій посаді. Зазначимо, що Павло Карась − не лише новий очільник "Черкаситеплокомуненерго", а й колишній. Він керував підприємством у 2011-2012 роках. А кілька днів тому стало відомо, що правоохоронці знайшли в його діях на посаді склад злочину за статею ст.364 ККУ ч.2 "Зловживання владою або службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки". 

Нагадаємо, що прикрий інцидент стався вночі з 28 на 29 серпня. П’ятеро невідомих чоловіків у масках вдерлися до будинку депутата, що в селі Геронимівка. Вони завдали Павлові Карасю тілесних ушкоджень та викрали його транспортний засіб.

Як повідомляв сайт vikka.ua, мер Бондаренко підписав рішення з таємної канівської сесії.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version