НовиниЧеркащинаВпіймався: стосовно директора "ЧЕЛУАШ" мають провести службове розслідування

Впіймався: стосовно директора "ЧЕЛУАШ" мають провести службове розслідування

-

- Advertisment -

Впіймали на корупції. Директор КП "ЧЕЛУАШ" Олексій Мельник вчинив адміністративне правопорушення, пов’язане з корупцією. Відтак, міського голову просять провести службове розслідування за даним фактом. З відповідним поданням звернувся начальник управління захисту економіки, повідомляє кореспондент vikka.ua.

У повідомленні йдеться, що посадовець несвоєчасно повідомив НАЗК про суттєві зміни у своїх статках. Ще минуло річ той придбав авто Lexus RX 350 вартістю 390 200 гривень, що перевищує 50 прожиткових мінімумів, і не вказав дороговартісну обнову в декларації.  За фактом вчинення адміністративного правопорушення Олексія Мельника було визнано винним Соснівським районним судом та накладено штраф всього у 1700 гривень. Однак, оскільки порушник нині перебуває на посаді директора комунального підприємства, в управлінні захисту економіки просять провести службове розслідування, аби виявити причини та умови, за яких здійснювалось корупційне порушення.

Зауважимо, це вже не перша підозра в корупції, вручена черкаським посадовцям за останній час. Напередодні такий же протокол отримав головний юрист міста Володимир Шабанов. Ще раніше підозру в розкраданні бюджетних коштів отримали Ігор Волошин та Максим Шадловський.

Екс-секретар міської ради Олександр Радуцький впевнений: саме кадрова політика міського голови Анатолія Бондаренка довели до тотальної корупції в стінах міськради. І дуже красномовно, що саме серед прибічників мера.

"Здається, Анатолій Васильович вирішив очолити корупцію у Черкасах, – впевнений депутат. – Тому й зовсім не чує звернень містян стосовно Мельника. Людини, яка ніяким чином не може ремонтувати чи будувати дороги, бо він не розуміється в цьому".

Нагадаємо, з проханням звільнити з посади директора КП "ЧЕЛУАШ" на одній із сесій міськради до мера та депутатського корпусу звернулись представники ГО "Автоєвросила". Тоді пропозицію активістів не підтримала саме промерська більшість. Пізніше – петиція з аналогічним проханнм з’явилась на сайті міської ради. Вона набрала необхідну кількість голосів, однак поки так і залишилась без відповідної реакції.

Як повідомляв сайт vikka.ua, дороги в Черкасах не ремонтують через відсутність асфальту.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащан попереджають про можливість підтоплення

Черкаські синоптики попереджають жителів Черкаської області про можливість підтоплення з 18 до 23 квітня. Про це повідомили у пресслужбі...

Неподалік Умані вантажівка зіштовхнулася з легковиком

Неподалік Умані сталася дорожньо-транспортна пригода. Вантажний автомобіль зіштовхнувся з легковиком Renault Duster. Про це повідомляє Уманське районне управління поліції. За...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x