додому Новини Черкащина Впіймай браконьєра – отримай винагороду: черкащан просять допомогти затримати горе-рибалку (ФОТО)

Впіймай браконьєра – отримай винагороду: черкащан просять допомогти затримати горе-рибалку (ФОТО)

0

На Смілянщині активно розшукують браконьєра, який вже неодноразову був затриманий правоохоронцями, проте продовжує незаконно виловлювати рибу. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив голова організації у ГО "Об'єднання підводних мисливців та рибалок Черкащини" Ілля Слободяник.

"Сьогодні знов казали сміляни, що бачили вже двічі поміченого в браконьєрстві Івана Левченка, так принаймні назвався поліції, на своєму промисловому "баркасі" з двигуном на загреблянській канаві в місті Сміла. Отже, скоріш за все, порушник не кається", − повідомив у дописі Ілля Слободяник.

Він також повідомив, що тому, хто затримає чоловіка з сітками, електровудкою та рибою − гарантовано грошову винагороду – 3000 грн.

"Обов'язкова умова для отримання нагороди: наявність фото/відео доказів та складений поліцією протокол. Фіксуєте на фото/відео його незаконні дії, затримуєте та викликаєте 102, передаєте браконьєра правоохоронцям, вони складають протокол", − зауважив голова організації у ГО "Об'єднання підводних мисливців та рибалок Черкащини".

За нагородою необхідно звернутися за телефоном 0933826083.      

   

Як повідомляв сайт vikka.ua, водні патрульні затримали на Черкащині браконьєрів.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version