НовиниЧеркащина"Вперше в історії": Зеленський змушений виправдовуватись за свою пресслужбу...

"Вперше в історії": Зеленський змушений виправдовуватись за свою пресслужбу (Коментар експерта, відео)

-

- Advertisment -

Під час своєї поїздки в Оман і після неї президент України Володимир Зеленський став першим главою держави, який був змушений витягувати із скандалу свою ж пресслужбу.

Про це, підбиваючи підсумки поїздки українського лідера в ефірі ObozTV, розповів експерт із управління репутацією Борис Тизенгаузен.

"Я дуже добре пам'ятаю, коли пресслужба виправдовувала президента, але не пам'ятаю жодного разу, коли президент виправдовував пресслужбу. Тут це трапилося вперше за всю історію: глава держави був змушений вдягнути піджак, іти зустрічатися з сивим чоловіком у Омані просто тому, що його команда дала такий меседж", – зазначив експерт. 

На думку пана Бориса, скандал виник через те, що речники Зеленського взяли до уваги неправильні установки: "не можна виправдовуватися", "не можна вибачатися". Це неправильні установки, адже вибачатись і визнавати свої помилки потрібно. Однак якщо пресслужба почне щоразу визнавати свої помилки, то саме їй не так довго залишилось. 

"Триває процес, який відбувається завжди. Президента капсулює його команда, президенту подається зовсім інша інформаційна картинка: буцім, от ми прекрасно відіграємо всі антикризові кейси, всі меседжі відпрацьовуємо, ми на коні, опонентів перемогли… Це пастка, свого часу Петро Порошенко потрапив до неї", – вважає Тизенгаузен.

Крім того, користувачі соцмережі активно обговорюють дії прессекретарки Зеленського Юлії Мендель, пише OBOZREVATEL. Учора, 8 січня, вона вкотре оскандалилась у Facebook, опублікувавши недоречний посту про авіатору українського літака МАУ в Ірані

"Це так страшно… Президент терміново повертається до Києва", – написала Мендель, через що нарвалася на глузування.

На неоднозначне формулювання звернула увагу і народна депутатка від "Європейської солідарності", черкащанка Ірина Геращенко.

"Якби в наші старі часи в АП в пресслужбі хтось таке написав, це було б страшно. Ні, це було б так страшно, що навіть страшно собі уявити. Це безумство висить уже з 9:00, до речі, страшно, що ніхто не підправив. Що ще страшного має написати це чудо-юдо на цій страшно відповідальній посаді, щоб її зупинили?" – посміялася парламентарка.

Прокоментував пост і журналіст Денис Безлюдько.

"Хоррору вам у стрічку. Прямо мороз по шкірі… Дівчинко-дівчинко, президент уже в твоєму місті… А взагалі вже навіть не смішно. Що вона ще повинна зробити, щоб її нарешті прибрали з ефіру?" – обурився він.

Долучилися до обговорення й інші користувачі.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаські депутати збираються "подарувати" батькові фейкового "слуги народу" два сміттєвози.

У нашому Telegram каналі – тільки найважливіші та найактуальніші новини.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкаській області затопило луги, поля та подвір’я

Підтоплення лугів і полів зафіксували в Черкаському та Золотоніському районах. Також затопило двори і підвали в низці громад. Про...

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами. До простору «Затишно space» черкащанки могли прийти разом зі своїми...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x