додому Новини Черкащина Востаннє на проекті "Модель XL": черкащанка зваблювала Влада Яму і поцілувала Потапа...

Востаннє на проекті "Модель XL": черкащанка зваблювала Влада Яму і поцілувала Потапа (ФОТО, ВІДЕО)

0

У новому випуску проекту "Модель XL" черкащанка Ольга Євса зіграла у театральній постановці із хореографом Владом Ямою, знялась у кліпі на пісню "Атятя" популярного гурту MOZGI разом із відомим співаком Потапом і ефектно пройшлась по червоній доріжці перед камерами й фанатами.

На шоу Оля перетворилася на героїню мексиканського серіалу, в якому була звабливою покоївкою. Дівчина відверто фліртувала із Владом Ямою – заможним одруженим господарем будинку. Сама Оля зізналась, що ця роль далася їй важко, оскільки в житті не звикла так поводитись. Суддя Тетяна Мацкевич додала, що дівчина перегравала, проте за цим було цікаво спостерігати, до того ж – Оля показала себе з несподіваного боку.

Наступне завдання виявилось для черкащанки не менш складним, оскільки треба було знятись у кліпі на пісню "Атятя" і зваблювати її виконавців, враховуючи й Потапа. Оля Євса зазначила, що ніколи не танцювала на дискотеках, бо була вища за всіх. Її нескоординованість помітила й суддя Катя Осадча. Скутість дівчини не завадила їй наблизитись до Потапа і поцілувати його, хоча і для самої Олі це стало легким шоком.

Перед зустріччю із суддями учасниці виконали дефіле на червоній доріжці. Вони мали граціозно вийти з лімузину, позувати перед усіма камерами і вітати поглядом фанатів. Це завдання Оля теж виконала не вдало, а судді підсумували, що вона вже просто здалась.

Таким чином, Оля Євса покинула проект "Модель XL", отримавши багато позитивних вражень та чималий багаж досвіду.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у новому випуску "Модель XL" черкащанка змінила образ і прорекламувала кашу.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version