НовиниВосьмеро черкащан претендують на посади суддів Верховного Суду України

Восьмеро черкащан претендують на посади суддів Верховного Суду України

-

- Advertisment -

Громадська рада доброчесності оприлюднила остаточний список кандидатів на посади суддів Верховного Суду України, які допущені до участі в конкурсі Вищою кваліфікаційною комісією суддів України і закликає громадськість повідомляти інформацію про цих кандидатів, повідомляє "Про все".

Зокрема на крісла у Верховному Суді України претендують 653 кандидати, з них 8 кандидатів – з Черкас. Це Бащенко Сергій, Биба Юрій, Бондаренко Сергій, Голосій Ростислав, Кучеренко Володимир, Поклітар Ганна, Руденко Олександр, Синельников Євген.

"Є трохи більше місяця, аби зібрати про них інформацію та оцінити їх доброчесність. Подивиться, будь ласка, список черкаських кандидатів. І якщо у вас є питання до них – інформуйте Громадську раду доброчесності на мейл info.grd.ua@gmail.com", –  зазначила юрист КМГО "Молода Черкащина" Тетяна Кавальчук.

Як повідомляв сайт vikka.ua, суд реабілітував отаманів Холодного Яру і Чорного Лісу.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащанин став найкращим спортсменом місяця в Україні

Черкащанин Ілля Ковтун став найкращим спортсменом квітня 2024 року на рівні України. Про це повідомляє відділення НОК України в...

Черкаський синоптик спрогнозував погоду на Великдень

Погода травня у місті Черкаси та області вже найближчими днями зміниться: стане більш прохолодною. Про це пише директор Черкаського...

Цікаве:

- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x