додому Новини Черкаси Воронов повернувся на посаду головного освітянина Черкас

Воронов повернувся на посаду головного освітянина Черкас

0

Сергій Воронов знову очолює черкаську освіту. На посаду директора департаменту освіти та гуманітарної політики він повернувся 9 грудня.

Про це Воронов повідомив у Facebook.

Нагадаємо, 13 жовтня суд відсторонив Сергія Воронова від посади. Його підозрювали у службовому недбальстві, що призвело до надмірних розтрат міського бюджету.

«Мене не було і світ не зупинився. Так. Однак сьогодні 9 грудня і департаментом не було оголошено жодного тендеру на наступний рік, в тому числі міжнародного, який триває під 2 місяці і яких ми маємо вдосталь, зокрема на дошкільне харчування, теплопостачання, електроенергію, тощо. Більше того, десь з початку грудня закінчився існуючий договір на поставку м’яса в ДНЗ, вчора ця ситуація авральним методом на 199 тисяч була загашена, однак цього може не вистачить і до кінця місяця, а тендер відбудеться не раніше кінця січня.  Але цього разу я вже не маю особистих 49 тисяч, аби закласти на придбання м’яса для підпорядкованих закладів», – написав посадовець.

Також зауважив, що дав термінове доручення негайно підготувати та оголосити всі необхідні закупівлі на дитяче харчування, за їх перебігом громадськості пропонує активно слідкувати, а згодом – оприлюднити посилання на процедури.

Як повідомляв сайт vikka.ua, тимчасово відстороненого Воронова замінив заступник черкаського мера.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version