НовиниЧеркаси«Вони заважають працювати»: черкаські депутати не хочуть бачити на...

«Вони заважають працювати»: черкаські депутати не хочуть бачити на сесії Нацкорпус та журналістів

-

- Advertisment -

Врегулювати питання із присутністю представників Національного корпусу, журналістів та правоохоронців. З такою вимогою виступили у сесійній залі депутати міської ради.

Про це повідомляє кореспондент сайту vikka.ua.

«Хочу запропонувати не пускати до сесійної зали таких людей, як Кухарчук, нацкорпусівців. Також не знаю чия ініціатива, але кількість поліції в залі також потрібно зменшити. Я не бачу за доцільне присутність такої кількості правоохоронців знаходитися на сесії. Я думаю, що в місті їм знайдеться робота», – зазначив з трибуни депутат міськради Юрій Котолуп.

Секретар міськради Юрій Тренкін також підтримав цю ініціативу та зазначив, що вони з членами комісії вже давно планують винести це питання на розгляд. Мова йтиме не лише про присутність окремих людей у залі, а й про місце знаходження журналістів. Оскільки, за його словами, преса заважає працювати депутатам.

«Журналісти на даний момент не дають можливості працювати депутатам і їм не дуже приємно дивитися на спини кореспондентів. Ми напрацюємо дані зміни і я вбачаю, що вся преса має бути розміщена на балконі. Тому на найближчі сесії ми виступимо з пропозиціями змін в регламенті щодо присутності як запрошених, так і ЗМІ», – підкреслив Юрій Тренкін.

Окрім цього депутати зазначили, що обов’язково обговорять це питання із самими журналістами та обов’язково дослухаються до їхніх пропозицій.

«Я вважаю, що для журналістів потрібно налагодити такі умови, щоб їм було зручно знімати, отримувати потрібну інформацію, а нам якісно працювати і ми вважаємо, що потрібно навести лад якнайшвидше», – підкреслив обранець Роман Діскант.

Як повідомляв сайт vikka.ua, Карась просить прибрати в Черкасах антивакцинну рекламу.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Шкільні ліги на Черкащині: районний етап змагань перетнув екватор

На Черкащині розпочався третій тиждень районного етапу національного проекту «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч». Про це повідомляє пресслужба Черкаської ОВА. Змагання...

У Черкасах дітей та підлітків навчали дбати про своє ментальне здоров’я (ВІДЕО)

Стійкість молоді – сила нації. У Черкасах дітей та підлітків навчали дбати про своє ментальне здоров’я. Інформує ВІККА. Важливо підтримувати...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x