НовиниЧеркащинаВолошина знову відсторонили від посади

Волошина знову відсторонили від посади

-

- Advertisment -

21 серпня Придніпровський районний суд розглянув клопотання прокуратури про відсторонення заступника міського голови Ігоря Волошина від посади на два місяці, передає Zmi.ck.ua.

Нагадаємо, Ігоря Волошина та заступника директора департаменту освіти а міськраді Максима Шадловського підозрюють в розтраті бюджетних коштів. Йдеться про обладнання, закуплене для гімнастичного залу в колишньому кінотеатрі "Мир".

Волошина вже відсторонювали від посади на два місяці. Але термін запобіжного заходу закінчився 7 серпня, тож прокуратора подала нове ідентичне клопотання.

Підтримати свого заступника на судове засідання прийшов міський голова Анатолій Бондаренко.

Так, прокурор назвала дві підстави для відсторонення: ризик впливу на свідків (працівників міської ради) може здійснюватися, які є підлеглими Волошина, оскільки є необхідність додатково допиту працівників міськради, а також ризик перешкоджання кримінальному провадженню іншим чином (можливість створення тих документів, які наразі, на думку прокуратури, не існує).

Міський голова виступив як свідок, розповівши про коло посадових обов'язків Волошина. Він зазначив, що обвинувачений не може вплинути на працівників департаменту освіти та гуманітарної політики й департаменту організаційного контрольного забезпечення, оскільки він ними не керує. Міський голова також повідомив, що обладнання в повному обсязі наразі знаходиться в гімнастичному залі колишнього кінотеатру "Мир".

Адвокат Волошина зазначив, що підрозділи міської ради, якими керує обвинувачений за його відсутності не зможуть повноцінно виконувати свої функції. До того ж зауважив, що посадовець має батьків з інвалідністю, яким не зможе фінансово допомагати у разі, якщо його відсторонять від посади

Врешті суд підтримав клопотання про відсторонення Ігоря Волошина від посади до 7 жовтня включно. Як повідомив посадовець журналістам, буде подана апеляція.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаські посадовці вимивали бюджетні кошти, направлені на дитяче харчування.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи

У Черкасах відбулися пам'ятні заходи з нагоди 38-ї річниці аварії на Чорнобильській атомній електростанції. Про це повідомляє пресслужба Черкаської...

Черкаська ТЕЦ зупиняє свою роботу: за гарячу воду не нараховуватимуть

Із 4 травня поточного року Черкаська ТЕЦ тимчасово припиняє генерацію теплової та електричної енергії. Про це повідомляється на офіційній...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x