додому Новини Волонтери відвезли в АТО гостинці з Черкащини

Волонтери відвезли в АТО гостинці з Черкащини

0

У зону АТО черкаські волонтери відвезли чергову допомогу. Цього разу гостинці чекали на бійців 93-ї бригади, батальйону "Айдар" та дітей із Авдіївки. Над збором допомоги працювало близько 30 волонтерів, учні, студенти та всі, хто пік випічку. Про це у Facebook повідомила волонтер Центру допомоги армії Іванна Дубова.
 
За її словами, цього разу на фронт відвезли овочі, яблука, консервацію, олію, пиріжки, печиво, м'ясо, ковбаси. Завдяки фінансовій допомозі українців і патріотів своєї землі в Канаді  вдалося забезпечити наших хлопців теплим одягом та знаряддям.
 
 
Тим часом волонтери ГО "Наш батальйон – Укропський сухпай" разом зі студентами приготували 10 відер салатів, небайдужі господині із Золотоноші передали 400 пиріжків, студенти черкаського училища №21 передали власноруч випечене печиво, а ГО "Спілка пасічників" передала 10 літрів меду для приготування вітамінних сумішей.
 
А дитячий одяг та іграшки для дітей із Авдіївки допомогли зібрати вчителі, учні та їхні батьки зі спеціалізованої школи №28.
 
Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаський атовець став героєм всеукраїнського волонтерського проекту.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version