додому Новини Черкащина Волонтери шукають черкаських бійців, які потребують лікування за кордоном

Волонтери шукають черкаських бійців, які потребують лікування за кордоном

0

Волонтери розшукують бійців, яким українські лікарі не змогли допомогти. Стати на ноги важкопораненим дають шанс закордонні партнери. Лікування та реабілітацію організовують співробітники офісу Уповноваженого Президента України з питань реабілітації учасників АТО Вадима Свириденка спільно з Державною службою України у справах ветеранів війни та учасників АТО.

Як повідомляє у Facebook голова ГО "Об'єднання бійців-реформаторів" Сергій Лугеря, учасники АТО, які отримали важкі поранення або захворювання та потребують реабілітації та/або лікування за кордоном, до 20 серпня мають заповнити анкету.

"Після цього ми надішлемо отриману інформацію на розгляд приймаючій стороні. Маємо надію, що вже цього року група з поранених військових полетить за кордон. Вказані дані будуть використані виключно в рамках процедури розгляду кандидатів для направлення на лікування/реабілітацію за кордон", – пояснює Сергій Лугеря.

Також волонтери просять висилати копії документів, які засвідчують особу та поранення або захворювання на електронну пошту katya.mashko@gmail.com. У темі листа вказати "Кандидат для лікування за кордоном".

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаська волонтерка показала, що п’ють українські солдати у зоні АТО.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version