НовиниЧеркащинаВолонтери із Черкащини відвезли "миколайчики" на східний фронт (ФОТО)

Волонтери із Черкащини відвезли "миколайчики" на східний фронт (ФОТО)

-

- Advertisment -

18-21 грудня року черкаські волонтери Павло Собко та Лідія Сівак, а також громадський діяч із Запорізької області Григорій Гавриленко доправили "миколайчики" українським захисникам, які перебувають на східному фронті. Волонтери зробили це на свято Святителя і Чудотворця Миколая. Про це у Facebook інформує Павло Собко.

Під час поїздки волонтери проїхали по лінії фронту від Маріуполя до Щастя. За ці чотири дні було подолано 2815 кілометрів та потрачено на паливо 6090 грн. Поїздка відбулася за сприяння Чорнобаївської РДА.

"Маємо велику надію, що підприємці та звичайні люди будуть активно допомагати не лише на свята, але й у прості дні календаря. Хочеться вірити у дива. Чогось виникає така тенденція – допомоги на святки. Давайте робити хороше не прив’язуючи до дати, адже бійці потребують нашої допомоги кожну хвилину. Не будьте байдужими!" – закликає Павло Собко.

Волонтери передали захисникам продукти харчування, солодку воду, шкарпетки, валянки, рукавиці, подушки, матраци консервацію, пироги, голубці, вареники, яблука, малюнки від школярів та багато інших миколайчиків.

Наступна поїздка планується 6 січня, напередодні Різдва. Наразі є потреба в газових балонах для виготовлення буржуйок. Для наступної поїздки потрібне м’ясо, риба та кошти на пальне.

Волонтери закликають усіх небайдужих долучитися до майбутніх поїздок. Для надання допомоги можна зателефонувати за номером телефону: Пало Собко (096) 970-70-77 та Лідія Сівак (096) 616 01 95.

Як повідомляв сайт vikka.ua, родину загиблого черкаського АТОвця забезпечать житлом.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Колектив ЧЕЛУАШ передав військовим на фронт автомобіль

Колектив КП «Челуаш» Черкаської міської ради передав на фронт автомобіль. Машину придбали на зібрані працівниками кошти. Пишуть на сторінці...

В Умані провели футбольний кубок пам’яті Андрія Кизила

Футбольний Кубок памʼяті Героя України — Андрія Кизила —провели у місті Умань днями. Про це повідомляє міська голова Ірина...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x