НовиниВодоканал розповів, як черкащани користуються питними фонтанчиками (ФОТО)

Водоканал розповів, як черкащани користуються питними фонтанчиками (ФОТО)

-

- Advertisment -

Нещодавно в місті було встановлено 17 питних фонтанчиків. На їх придбання та встановлення з міського бюджету витрачено 380 тис. грн, повідомляє прес-служба КП "Черкасиводоканал".

З проханням їх збереження комунальне підприємство неодноразово зверталося до черкащан і от підбиває підсумки. Миття овочів та фруктів, особистих речей, дитячих іграшок, купання домашніх тварин, миття ніг, рук тощо. Крім таких випадків використання зафіксовано й вандальне поводження, а саме: відірвані краники (БК "Дружби народів"), пошкодження корпусу (парк "Сосновий Бір"), облиття фарбою (Алея Путейка) та ін.

А найганебніший випадок – підпал питного фонтанчика на території річкового вокзалу. Коли? Як? Навіщо? Може, вирішили, що це непоганий мангал, в якому вийде чудовий шашлик?!

"Шановні співвітчизники! Ще раз звертаємося до вашого світлого розуму. Будь-ласка, використовуйте питні фонтанчики за призначенням. Вони встановлені за кошти громади, за ваші кошти, за кошти платників податків, – звертається до черкащан адміністрація КП "Черкасиводоканал". – Не будьте байдужими, робіть зауваження тим, хто неохайно користується ними, чи має намір пошкодити їх. Звертайтеся до поліції ( за номером тел. 102), якщо бачите відверті хуліганські дії, які шкодять цим спорудам. У разі виявлення несправності звертайтеся до центральної диспетчерської служби нашого підприємства за тел. 37-35-33. Європейське обличчя нашого міста в ваших руках. В руках мешканців і гостей міста. Почніть із себе і не будьте байдужими до того, що навколо вас відбувається".

У зв’язку з технічними несправностями, 5-6 вересня не будуть працювати питні фонтанчики на алеї Путейка, в районі вул. Юрія Іллєнка (Горького) – Сергія Амброса (Орджонікідзе), на площі 700 річчя та у сквері Симоненка.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на центральній площі Черкас зносять кіоск заради фонтану.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах змагалися юні дружини рятувальників-пожежників (ВІДЕО)

Гасили пожежу, проходили естафету та в'язали вузли. В одній з черкаських шкіл відбувся захід з пожежної підготовки. 9 команд...

День вишиванки у Черкасах зібрав майстринь народного мистецтва, артистів, політиків (ВІДЕО)

Черкаський сквер прикрасили вишитими рушниками. Тут зібралися місцеві жителі, вбрані у національний одяг - з нагоди Дня Вишиванки. Інформує...

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x