НовиниЧеркащинаВодія з Черкас оштрафували на понад 1,6 мільйонів гривень...

Водія з Черкас оштрафували на понад 1,6 мільйонів гривень за іноземні номери

-

- Advertisment -

Київський апеляційний адміністративний суд відмовив у задоволенні позову жителя міста Черкаси до Черкаської митниці ДФС про визнання незаконною та скасування постанови у справі про порушення митних правил. Про це повідомляє ІнфоМІСТ.

Як зазначається у матеріалах справи, 21 вересня минулого року поліція зупинила в Черкасах автомобіль MERSEDES-BENZ Е320, що зареєстрований в державних органах Литовської Республіки. Як говорить сам позивач, жодних правил він не порушив, тож правових підстав для зупинки автомобіля не було.

Це підтверджується тим, що за наслідками перевірки документів не складався протокол про порушення правил дорожнього руху. Водночас документи на автомобіль були, як вважає позивач, безпідставно передані працівнику Черкаської митниці, який змусив позивача поїхати з ним до будівлі Черкаської митниці. Після надання письмового пояснення про те, що автомобіль був ним придбаний, чоловіку повернули документи. 30 листопада 2016 року щодо черкащанина склали протокол про порушення митних правил.

Вже 22 грудня водія визнали винним у вчиненні порушення митних правил, передбаченого ст.485 Митного кодексу України та покладено на нього штраф у розмірі 300 відсотків несплаченої суми митних платежів на суму 1 681 846,65 грн. Позивач вважає, що вищевказана постанова винесена відповідачем без повного та належного дослідження всіх обставин справи, а тому є незаконною, і підлягає скасуванню. Проте суд скаргу позивача не задовольнив.

Як повідомляв сайт vikka.ua, поліцейські виявили на Черкащині п'ять нелегальних автівок за п1ять годин.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

5 ветеранів з Черкащини залучать в громади майже 7 млн грн

5 ветеранських бізнесів з Черкащини перемогли у конкурсі фінансування “Варто почати власну справу” від Українського ветеранського фонду. Переможців обирала...

У Черкасах за минулий тиждень народилося більше хлопчиків

Протягом минулого тижня в Черкасах народилося 25 немовлят. Про це повідомляє пресслужба Черкаської міської ради. Загалом світ побачило 14 хлопчиків...

Цікаве:

Акумуляторні пилососи: змініть свої звичні поняття про прибирання

Не секрет, що у сучасному світі найважливішим ресурсом є...

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x