додому Новини Черкащина Водій черкаського мера отримав чергове підвищення в міськраді (ДОКУМЕНТ)

Водій черкаського мера отримав чергове підвищення в міськраді (ДОКУМЕНТ)

0

Мер Черкас Анатолій Бондаренко продовжує опікуватися долею свого колишнього водія. Відтак, він влаштував його на нову посаду в мерії. Тепер Анатолій Цвітковський призначений на посаду заступника департаменту організаційного забезпечення. Відповідні документи на своїй сторінці у Facebook розмістив місцевий активіст Сергій Костенко.  

"Судячи з усього, це звільнення відбувалося не через якісь професійні чи моральні якості екс-директора департаменту (Лілії Маліщук, яку напередодні звільнили, буцім, за вживання алкоголю на робочому місці, – ред.), а через хотєлки деяких перших осіб міста, – пише Костенко. – Бо спочатку в департамент, який очолює Маліщук, призначається на неостанню посаду дружина радника мера, пані Крилова, а вже кілька тижнів тому цей департамент поповнюєтсья новим заступником.

Пазлик складається. А враховуючи, що директора департамента і досі не призначено, то видно таки ця вакансія лишається у квоті мера і найближчим часом можемо побачити нові призначення".

 

Відповідно до розпорядження, підписаного мером 6 лютого 2019 року, Анатолія Цвітковського, який, ймовірно, раніше працював у Анатолія Бондаренка особистим водієм, призначили на посаду заступника директора департаменту організаційного забезпечення Черкаської міської ради. Розпочав він роботу на новому місці з 11 лютого 2019 року.

Таку турботу про кар’єрний ріст свого водія Анатолій Бондаренко проявляє вже не вперше. Влітку 2018 року він призначив Анатолія Цвітковського на посаду головного спеціаліста управління державного архітектурно-будівельного контролю. А до цього він був радником міського голови з питань патронатної служби департаменту організаційного забезпечення Черкаської міської ради.

Зазначимо, що на благо міської ради трудиться не лише Анатолій Цвітковський, але і його дружина Владислава. Та працює адміністратором у центрі надання адміністративних послуг. Сестра ж Ірина Цвітковська два роки тому претендувала на посаду головного спеціаліста відділу фінансування в департаменті соціальної політики. Тож, ймовірно, згодом на державній службі вималюється ще один наближений до мера родинний підряд.

Як повідомляв сайт vikka.ua, заступник черкаського мера погрожує містянам виділити ділянку на кладовищі.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version