НовиниЧеркащинаВодій черкаської маршрутки заперечує побиття підлітка

Водій черкаської маршрутки заперечує побиття підлітка

-

- Advertisment -

Водій черкаської маршрутки, який побив підлітка, на відкритому обговоренні конфлікту в Черкаській ОДА заперечив версію хлопця та свідків. Про це пише "Дзвін".

Богдан Волик розповів, що він сів на зупинці "Епіцентр", показав кондуктору посвідчення, але воно не сподобалося кондуктору. Потів водій зайшов до салону маршрутки та побив його.

Однак кермувальник заперечує версію хлопця. Він розповів, що Богдан хотів сам його побити, тому йому нічого не лишалося, як виштовхати підлітка з транспортного засобу. Чоловік запевняє, що просто відповів агресією на агресію.

Водночас, перевізник Юрій Сущенко, який обслуговує даний маршрут, попросив вибачення за вчинок своїх підлеглих. Він повідомив, що кожен подібний випадок вони ретельно досліджують.

У підсумку засідання заступник голови Черкаської ОДА Костянтин Омаргалієв повідомив, що в цій ситуації водій грубо порушив свої права. Тому Черкаська ОДА звернулася до правоохоронців із заявою та очікуватиме результатів розслідування.

"Це буде меседж усім перевізникам, щоб ситуація більше ніколи не повторилася", – зазначив заступник голови ОДА.

Нагадаємо, що у суботу 24 листопада до маршрутки №25 сів 15-річний хлопець. Він показав кондуктору посвідчення, але воно жінці не сподобалося. Незважаючи на це, підліток сів спереду. У цей час в ситуацію втрутився водій транспортного засобу. Він повідомив, що маршрутка не буде їхати, поки хлопець не покине її. Коли підліток відмовився виходити з транспорту, водій зайшов до салону та вдарив його в груди.

15-річним потерпілим виявився Богдан Волик, який взимку 2016 року врятував двох дівчаток на Дніпрі. Він має першу групу інвалідності через проблеми із зором. На його порятунок збирала кошти вся країна. Без лівого ока Богдан залишився у дитсадку, коли його вдарив одноліток. Через це він не ходив до школи, а мав індивідуальні заняття, а опікується хлопчиком його бабуся.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаські школярі зможуть отримати безлімітний квиток на проїзд у маршрутках.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкасець постане перед судом за неправдиве повідомлення про підготовку вибуху

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно 65-річного черкасця за фактом надання завідомо неправдивої інформації про підготовку вибуху в...

Черкащан попереджають про пориви вітру

Протягом найближчої доби на Черкащині очікується сильний вітер. Про це повідомляє Черкаський обласний центр з гідрометеорології. У Черкаській області та...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x