додому Новини Черкащина Водій черкаської маршрутки запалив у салоні через… нервову дорожню ситуацію (ДОКУМЕНТ)

Водій черкаської маршрутки запалив у салоні через… нервову дорожню ситуацію (ДОКУМЕНТ)

0

Викурити цигарку у салоні маршрутки – таку поведінку можна пробачити, якщо на дорогах міста нервова ситуація. Такий випадок стався близько місяця тому на черкаському маршруті № 21. Одна із пасажирок не стала терпіти сигаретного диму, який відчувався у громадському транспорті, і написала онлайн-скаргу у профільний департамент. Днями жінка отримала "обґрунтовану" відповідь.

"Водій на кінцевій дорозі дозволив собі викурити цигарку у зв’язку із нервовою дорожньою ситуацією, внаслідок чого запах табаку потрапив до салону. Це спричинило конфлікт між пасажиром і кондуктором. В ході конфлікту водій зберігав спокій, – йдеться у поясненні виконуючого обов'язки начальника департаменту ЖКК Юрія Панченка. – З водієм проведена бесіда та попереджено, що у разі повторення такої ситуації його буде відсторонено від роботи".

Документ поширила у Facebook та ж пасажирка Анастасія Прогунова. Коментує: рада тому, що завдяки таким скаргам перевізники хоч трошки почнуть дисциплінувати своїх співробітників.

"Щодо самої відповіді. По перше, конфлікту з кондуктором не було. Але, так, я була обурена. Дівчина вела себе спокійно. По друге. Палив в салоні у зв’язку з нервовою дорожньою ситуацією? Ви серйозно? Ну, добре, що чарку не хильнув, бо ситуація на дорогах дійсно нервова… А ще, якщо підняти дупку з сидіння і покурити на вулиці, то можна уникнути таких ситуацій", – каже Анастасія.

Як повідомляв сайт vikka.ua, кілька міських черкаських маршруток курсуватимуть за місто.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version