додому Новини Водіїв і пішоходів просять виділяти себе на дорозі через негоду

Водіїв і пішоходів просять виділяти себе на дорозі через негоду

0

За інформацією Гідрометцентру України, 26 та 27 червня у Черкаській області буде хмарна погода. У Черкасах, Чигирині, Каневі, Корсунь-Шевченківському, Монастирищі, Жашкові, Драбові, Кам’янці, Катеринополі, Умані висока ймовірність дощу з грозою.

ДАІ України закликає водіїв за таких погодних умов бути особливо уважними та обережними за кермом, неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху.

Водіїв закликають не перевищувати швидкість, дотримуватися безпечної дистанції та правил паркування, а також відмовлятися від ризикованих маневрувань. У дуже сильний дощ їм радять зупинитися та перечекати негоду. При зупинці обов’язково вмикати аварійну світлову сигналізацію.

За недостатньої видимості, а особливо з настанням сутінок, водіям і пішоходам рекомендується обов'язково виділити себе на дорозі. Водії повинні завчасно включити на своїх автомобілях габаритні вогні, ближнє світло фар або протитуманні фари, а пішоходи – по можливості використовувати світлий одяг і світлоповертаючі елементи, що дозволить водіям завчасно побачити їх на дорозі та відповідно зреагувати, інформує прес-служба УДАІ в Черкаській області.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version