додому Новини Черкащина Водії влаштували затори на площі біля залізничного вокзалу Черкас (ВІДЕО)

Водії влаштували затори на площі біля залізничного вокзалу Черкас (ВІДЕО)

0

Через горе-паркувальників біля Черкаського залізничного вокзалу знов утворилися затори. Про це на своїй сторінці у Facebook написав представник громадської ради при КП "Черкасиелектротранс" Валерій Мироненко.

Днями через припаркований під контактною мережею транспорт тролейбуси не мали можливості проїхати до зупинки. Усі спроби хоч якось оминути автівки закінчувалися сходом струмоприймачів із дроту.

"Ця проблема тягнеться з року в рік, і нікому немає до неї діла – ні поліції, ні чиновникам. Скільки ще тролейбусникам і пасажирам, які не можуть вчасно дочекатися свій транспорт, страждати від цих горе-паркувальників?" – пише Валерій Мироненко.

Зазначимо, що такі випадки на Привокзальній площі відбуваються не вперше. Водії тролейбусів постійно скаржаться на паркінг біля залізничного вокзалу. Також вони неодноразово пропонували перенести тролейбусну лінію від парковки.

"Навпроти залізничного вокзалу дозволено паркування, якщо автівку припарковано відповідно до Правил. Коли є якісь порушення, то поліція реагує, до того ж патрульна машина завжди чергує в цьому районі, – пояснює сайту vikka.ua речниця патрульної поліції Черкас Зоя Вовк. – Якщо б викликали патруль, то там вже інша справа. Поліцейські б на місці розібралися, в чому саме проблема, хто, як і де припаркований".

Речник наголосила, що у дні, коли приїжджають певні пасажирські потяги, відбувається посилене патрулювання цієї ділянки.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у центрі Черкас легковик не розминувся з тролейбусом.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version