НовиниВодії черкаських маршруток "лихачать" на дорогах (ВІДЕО)

Водії черкаських маршруток "лихачать" на дорогах (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Черкаський форум майорить дописами користувачів, які скаржаться на водіїв маршруток. Вони  їздять на червоне світло і підбирають пасажирів посеред дороги. У "чорний список" потрапили, зокрема, автобуси, що обслуговують 26, 28 та 30 маршрути.

 

У самісінькому центрі міста, на перехресті вулиць Смілянської-Гоголя, водії автобусів №26 і №28 один за одним пролітають на червоне світло світлофора, нехтуючи безпекою своїх пасажирів та інших учасників дорожнього руху. Відеозапис інциденту з реєстратора виклав у мережу водій черкаського тролейбуса.

"Чергове підтвердження безладу на черкаських дорогах, яке створюють наші приватні перевізники на своїх маршрутках. Два автобуси пролітають на червоне світло, і це навіть не те, що вони закінчують рух на зелений-жовтий, а свідомо їдуть на червоний. І зауважу: це центр міста… А потім ми всі дивуємося тією кількістю ДТП і потерпілих саме за участі маршруток", – обурюється у коментарях до відео член громадської ради КП "Черкасиелектротранс" Валерій Мироненко.

"Герой" іншого відео – водій автобуса №30 у гонитві за додатковими трьома гривнями підбирає пасажира на зупинці "Будинок торгівлі" із крайнього лівого ряду, знову ж таки гребуючи правилами дорожнього руху.

"Цими діями він піддав ризику життя того пасажира-дівчини, яку підібрав, і інших учасників руху", – пише у коментарях Валерій Мироненко.

У відділі управління превентивної діяльності ГУ НП в Черкаській області, який наразі виконує функцію Державтоінспекції, пообіцяли звернути особливу увагу на порушників та дати їхнім діям законну оцінку.

Як повідомляв сайт vikka.ua, 25 листопада, намачаючись виїхати із затору, автобуси виїжджали на тротуари посеред бульвару Шевченка.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські спортсмени здобули нагороди чемпіонату України з військово-спортивних єдиноборств

У Києві відбувся чемпіонат України з військово-спортивних багатоборств, дисципліна — бойове двоборство. Про це повідомили в пресслужбі відділення НОК...

“Медсестра – це очі незрячого”: як описують свою роботу медсестри одного з медзакладів на Черкащині (ВІДЕО) 

Ледь помітна, але вкрай значуща. Саме такою є професія медичної сестри. Роль сучасної медичної сестри не зводиться до виконання...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x