додому Новини Черкащина Вночі у Черкасах спалили автівку секретаря міськради (ФОТО)

Вночі у Черкасах спалили автівку секретаря міськради (ФОТО)

0

В ніч із 12 на 13 вересня у Черкасах невідомі спалили машину секретаря міськради Ярослава Нищика. На своїй сторінці у Facebook посадовець заявив, що це помста за його політичну діяльність.

Нищик зазначає: автівка була справна, напередодні пройшла діагностику і техогляд. Але, на жаль, не застрахована.

"В машині ніколи не було проблем з проводкою. Машина 10 годин стояла перед пожежею. В машині новий акумулятор. Машина не на сигналізації, а на центральному замку. За 2 хвилини до пожежі сусіди бачили молодого хлопця, який метався по двору", – розповідає секретар міськради.

За фактом підпалу автомобіля у поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 194 ККУ (Умисне знищення або пошкодження майна). Про це виданню 18000 повідомив речник ГУНП у Черкаській області Дмитро Грищенко.

У тому, що прикрий інцидент з автівкою не пов’язаний з політичною діяльністю Нищика, впевнений черкаський депутат Олександр Радуцький.

"Я вже неодноразово писав,що Анатолій Бондаренко є одним з головних учасників в діяльності ОЗГ в м. Черкаси. Як тільки його більшість починає шататися,то у депутатів,його наближення,щось відбувається. Йому так вигідно, – розповідає обранець. – Меру потрібен інфопривід ,щоб відволікти людей від міських проблем, а саме необґрунтованого підняття тарифу, хвороби "плітко манія" ,вивезення негабаритного сміття, крадіжки бюджетних коштів на дорогах. Кожний рік щось відбувається – то вбивство депутата, підпал автівки, як це було з депутатом Сухарьковим, то викрадення авто у Тренкіна або Карася".

Радуцький наголошує: такої ситуації, яку мер створив у міськвиконкомі, не було жодного разу.

"Він собі уявив,що він Алькапоне. Це вже не шахи від Бондаренка! Це вже бандитизм", – наголошує депутат.

Свою думку про ситуацію висловив і черкаський обранець Олександр Згіблов.

"Коли знищується чиєсь майно (горять автомобілі, трощаться магазини, здійснюються напади на родичів, лунають погрози ) – це є неправильним. Це є кримінал. І в нормальній, демократичній державі, якою ми уявляємо і хочемо бачити Україну, такого не має бути", – каже "вільнодемократівець".

Він також пригадав інциденти, які стались під час каденції мера Анатолія Бондаренка та залишились нерозкритими: двічі підпал автомобіля депутата Сухарькова, викрадення автомобіля депутата Тренкіна, напад на депутата Павла Карася, вбивство депутата Михайла Бінусова.

"У мене багато запитань до правоохоронних органів. Може, варто вже заслухати представників поліції і прокуратури на сесії міської ради. Заодно послухати про всі ті кримінальні справи, які порушувалися щодо чиновників мерії, керівників департаментів, щодо використання майна громади не за призначенням, кримінальні справи щодо мера Черкас Бондаренка та інше", – зазначає Згіблов.

Сам міський голова на своїй сторінці у Facebook щодо підпалу автівки зазначив: якщо цей злочин залишиться не розкритим, у місті можуть настати часи самосуду .

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах вщент згоріла автівка жителя Феодосії.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version