НовиниЧеркащинаВночі на дороги Черкащини висипали майже півсотні тонн протиожеледної...

Вночі на дороги Черкащини висипали майже півсотні тонн протиожеледної суміші (ФОТО)

-

- Advertisment -

Активний циклон, який зайшов на територію Черкащини, спричинив складні погодні умови, які супроводжувались мокрим снігом з дощем. У зв’язку з цим, на дорогах загального користування державного значення підрядні підприємства Служби автомобільних доріг оперативно розпочали роботи з ліквідації засніженості та зимової слизькості вранці 27 березня.

На автодорозі М-05 Київ-Одеса працювало 4 піскорозкидувачі, на обробку дороги використано 36 тонн піщано-соляної суміші, інформує прес-служба САД у Черкаській області.

Протягом ночі 28 березня на ліквідації засніженості та слизькості на дорогах державного значення працювало 9 одиниць спецтехніки та механізмів підрядних організацій Служби автодоріг області. За ніч на обробку дорожнього покриття використано 46 тонн піщано-соляної суміші. Незважаючи на негоду та снігопад, продовжувалися роботи з експлуатаційного утримання автошляхів.

Станом на ранок 28 березня у Черкаській області проїзд автотранспорту автомобільними дорогами загального користування державного значення забезпечено.

Працівники САД та дорожніх підприємств постійно проводять моніторинг стану проїзду і патрульним обстеженням, і за допомогою 12 камер відеоспостереження.

У зв’язку з пониженням температури, вночі можлива ожеледиця на дорогах. Водіїв закликають бути обережними та дотримуватись правил дорожнього руху.

Як повідомляв сайт vikka.ua, найближчими вихідними на Черкащину повернеться тепло.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Помутніння неба та «брудні дощі»: на Черкащину принесло пил із Сахари

На Черкащині наразі спостерігається помутніння неба та дощі, які можуть забруднити автомобілі та одяг. Це через транспортування пилу з...

На Звенигородщині прощатимуться із загиблим захисником

Сьогодні, 24 квітня, мешканці Звенигородки зберуться, щоб провести в останню путь військового Олега Харитоненка. Про це повідомили у пресслужбі...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x